nieuws

Park Plaza neemt Holiday Inn Schiphol over

Hotel

Park Plaza Hotels heeft het grootste conferentie hotel in de regio Schiphol, het voormalige Holiday Inn Amsterdam Schiphol, overgenomen.

Park Plaza neemt Holiday Inn Schiphol over

Het in 2007 geopende hotel biedt 342 stijlvolle kamers. De voornaamste attractie van het hotel is het grote scala aan vergader- en evenementzalen en de ruim opgezette en gemakkelijk bereikbare omgeving waarin het hotel is gelegen, zo laat de nieuwe eigenaar weten.

Park Plaza Amsterdam Airport heeft meer dan 1.800 vierkante meter aan flexibele vergaderruimten. Door de grote raampartijen van vloer tot plafond, is er in alle negentien zalen een sterk gevoel van ruimte, rust en licht. De zalen zijn ideaal voor alle soorten evenementen; van een bestuursvergadering tot evenementen voor 1,700 personen. Daarnaast biedt het hotel nog 6 ‘business units’ voor kleine meetings.

Alle 342 kamers van het hotel, inclusief 52 executive kamers, zijn stijlvol ingericht en voorzien in alle behoeften. Draadloos internet is beschikbaar in alle publieke ruimtes en gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitness faciliteiten en het business centre. Het hotel biedt een ruime parkeergelegenheid en een shuttle service van en naar Schiphol.

Boris Ivesha, de President & CEO van Park Plaza Hotels over de bliksemovername: “We zijn erg verheugd dat we, samen met onze partner Elbit Imaging Ltd., er in zijn geslaagd om dit indrukwekkende conferentiehotel aan ons portfolio toe te voegen. Dit is ons derde hotel in de regio Amsterdam en samen met ons vierde hotel in aanbouw versterkt dit onze positie in de belangrijke Nederlandse markt”.

Door deze aankoop verhoogt Park Plaza Hotels het aantal hotelkamers in Nederland tot 1.008.

Reageer op dit artikel