nieuws

Primeur: actuele treintijden in hotel

Hotel

Actuele vertrektijden van treinen zijn vanaf vandaag te zien in het Mövenpick Hotel Amsterdam City. Mövenpick is daarmee het eerste hotel in Nederland waar gasten via een display in de lobby de treintijden van het nabijgelegen Amsterdam CS kunnen aanschouwen.

Primeur: actuele treintijden in hotel

General manager Ron Bar-El ziet het verstrekken van reisinformatie als een extra service van het hotel aan haar gasten. ‘Een groot deel van onze gasten bereikt ons met het openbaar vervoer. Het is daarom voor ons als hotel van groot belang de mensen van betrouwbare en actuele informatie te voorzien omtrent hun reis’, aldus Bar-El.

Scholen
De display met reisinformatie is speciaal door de NS ontwikkeld in samenwerking met Surtronic. In het Mövenpick hotel zijn gasten door de display 24-uur per dag in de gelegenheid om de actuele vertrektijden van treinen te bekijken. De NS gaat de display waarschijnlijk ook plaatsen in scholen en bedrijven.

Zie ook:
Boete voor rokende gast Mövenpick (jan, 2007)

Reageer op dit artikel