nieuws

Quality Lodgings groeit hard

Hotel

Quality Lodgings (QL), een verzameling van kleinschalige en onafhankelijke kwaliteitshotels, heeft zijn vleugels uitgeslagen naar België. Elf Belgische hotels zijn aangesloten bij de organisatie.

Quality Lodgings groeit hard

Dat laat Hein van Beek namens QL weten. Van Beek benadrukt dat het om kleinschalige kwaliteitshotels gaat die zich aangesloten hebben bij de organisatie waar onder andere ook Librije’s Hotel in Zwolle, De Echoput in Hoog-Soeren en Oud Sluis in Sluis zijn aangesloten.

QL hield onlangs voor het eerst een QL-seminar. Ruim vijftig bij QL aangesloten hoteliers bezochten dit seminar, dat in de Hogere Hotelschool Den Haag werd gehouden. Het thema was ‘Hoe met behulp van marketing van huidige crisis het hoofd te bieden’.

Het seminar werd voorgezeten door Wim Dooge, directeur van de Internationale University of Hospitality Management.