nieuws

Tingo.com stort geld terug bij prijsverlagingen

Hotel

Review- en bookingsreus TripAdvisor heeft een nieuwe zustersite gelanceerd, Tingo.com. Tingo.com biedt boekers altijd de laagste prijs en stort geld terug wanneer de kamerprijs na boeking in prijs wordt verlaagd.

Tingo.com stort geld terug bij prijsverlagingen

Tingo.com is gisteren gelanceerd. Via de boekingssite kunnen hotels in onder andere New York, Los Angeles,Parijs, Londen en Las Vegas worden geboekt.

Speerpunt van de site is om boekers de laagste kamerprijs te bieden. Dit door prijsverlagingen na de boeking automatisch te verrekenen. Dus wie nu een hotelkamer boekt, profiteert van prijsverlagingen wanneer deze tot aan het verblijf worden doorgevoerd. De prijsverlaging wordt automatisch verrekend via credit card.

Tingo.com is de jongste loot aan de boom van TripAdvisor. Volgens David Krauter van Tingo.com zorgt de site ervoor dat er jaarlijks miljoenen dollars worden bespaard door te boeken via deze site.

Reageer op dit artikel