nieuws

Toeristisch netwerk in Utrecht van start

Hotel

‘Connect’. Met die naam lanceert Toerisme Utrecht een online en offline platform waar het toeristisch-recreative bedrijfsleven, de horeca, culturele instellingen, overheden, promotie-organisaties en reisintermediairs elkaar kunnen ontmoeten.

Toeristisch netwerk in Utrecht van start

De aftrap voor dit netwerk wordt op 14 september gegeven met een bijeenkomst in de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht.

500 miljoen euro

Volgens Toerisme Utrecht voegt toerisme jaarlijks 500 miljoen euro toe als bron van inkomsten voor de stad. In totaal werken er zo’n 12.000 mensen in een aan toerisme gelieerd bedrijf. ‘In samenwerking met de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, de gemeente Utrecht en lokale ondernemers maken we het de deelnemers mogelijk om informatie uit te wisselen, interessante nieuwe contacten op te doen en samenwerkingsverbanden tot stand te brengen.

Reageer op dit artikel