nieuws

Vrijdagborrel hotellerie slaat vleugels uit

Hotel

Het winnen van de Dutch Hotel Award vorig jaar heeft hotel De Zon in Ommen tenminste 150.000 euro extra omzet opgeleverd. Dat zegt ondernemer Ron Nijhof aan de vooravond van de lancering van zevende editie van de vakwedstrijd. Tot 2 april kunnen managementeams in de hotellerie zich aanmelden op www.dutchhotelaward.nl.

Vrijdagborrel hotellerie slaat vleugels uit

Directeur-eigenaar Ron Nijhof en het managementteam van De Zon pakten de Dutch Hotel Award in juni 2009. De marketingkracht van de vakprijs bleek ongekend. ‘De Dutch Hotel Award heeft ons een enorme boost gegeven’, zegt Nijhof . ‘De eerste helft van 2009 was door de economische crisis een ramp, maar na de overwinning in juni ging het met de boekingen als een speer. We hebben heel veel te danken aan de prijs, nog steeds’.

Prijs staat als een huis

De Dutch Hotel Award is de Nederlandse vakprijs voor uitmuntend hotelmanagement. Na zes edities staat de wedstrijd als een huis. Gerenommeerde hotels als Des Indes, Eden American en Chateau St. Gerlach gingen de afgelopen jaren met de award aan de haal.

Thema dit jaar: motivatie

De editie 2010 spitst zich toe op het thema motivatie. Succesvol management begint bij gemotiveerde en gedreven managers. Hoe zit het met die motivatie en in hoeverre is die motivatie bepalend voor het succes?

Inschrijven kan vanaf nu

Aanmelden is simpel. Op www.dutchhotelaward.nl is een inschrijfformulier te downloaden. Aanmelden kan tot 2 april.

Jury en organisatie

De jury van de Dutch Hotel Award bestaat uit Bas Tolmeijer en Francesco Monaco (beiden Trust Hospitality), Wim Dooge (Hoge Hotelschool Den Haag), Theo Spies (SBS Architectuur), Rob Bakker (ING Bank), Erik Schuckink Kool (Heineken) en Martijn Reintjes (Misset Horeca/Misset Hotel).

Reageer op dit artikel