nieuws

West Cord Hotel krijgt Fashion Museum

Hotel

Het Fashion Hotel van West Cord in Amsterdam is naast hotel nu ook museum. Het hotel heeft de collectie van het Fashion Museum onder haar hoede genomen. Dit museum zat voorheen in het tegenovergelegen World Fashion Centre.

West Cord Hotel krijgt Fashion Museum

Vanaf half februari 2010 is de jubileumexpositie te zien van couturier Paul Schulten. Het museum is in december vorig jaar overgegaan naar het hotel.

De stichting Nederland Positief is initiatiefnemer van het Fashion Museum in Amsterdam, de modestad van Nederland. Stichting Nederland Positief streeft een positiever en beter Nederland na. Met het Fashion Museum wil Nederland Positief een ode brengen aan ontwerpers in binnen- en buitenland. Beschermheer van Nederland Positief is Henny Huisman.

Reageer op dit artikel