nieuws

Derde Nederlandse hotel sluit zich aan bij Design Hotels

Hotel

Hotel Mainport, de jongste telg van Inntel Hotels dat in 2013 opent in het centrum van Rotterdam, heeft zich per 1 december aangesloten bij de internationale collectie van Design Hotels.

Derde Nederlandse hotel sluit zich aan bij Design Hotels

Het 215 kamers tellende Mainport is het derde Nederlandse hotel dat zich aansluit bij deze collectie bijzondere hotels, na Conservatorium Hotel in Amsterdam en Kruisheren Hotel in Maastricht.

General Manager Hans van Schaick is trots op Mainport: ‘Met het hele team zijn we vanaf dag één bezig om iets onderscheidends neer te zetten, niet alleen in Rotterdam, maar in Nederland en liefst de wereld. Onze samenwerking met Design Hotels onderstreept voor mij dat we er in geslaagd zijn iets heel bijzonders te creëren en daar ben ik buitengewoon trots op. We naderen nu de opening en gaan vanaf januari op zoek naar de juiste talenten om onze belofte waar te kunnen maken. Ieder personeelslid moet naast de vanzelfsprekende gastvrije houding een passie voor Rotterdam hebben.’

Design Hotels selecteert jaarlijks slechts enkele hotels die voldoen aan de hoge verwachtingen van haar achterban. De hotelcollectie vertegenwoordigt en positioneert een selectie van ruim tweehonderd onafhankelijke hotels in veertig landen over de hele wereld. De groep is meer dan een verzameling van hotels, Design Hotels is een bundeling verhalen. Elk verhaal weerspiegelt de ideeën van een hotelier met visie, iemand met passie voor echte gastvrijheid, culturele authenticiteit en grensverleggende architectuur. Gasten die tot de doelgroep van Design Hotels behoren, zijn zeer ervaren reizigers die niet alleen absoluut comfort, gemak en luxe zoeken maar tevens een totaalbeleving van de stad. Bij het beoordelen van nieuwe hotels kijkt men daarom ook naar het totaalconcept, van design tot de visie op gastvrijheid van de mensen achter het concept.

Mainport streeft er naar onderscheidend te zijn door een echte Rotterdam ervaring te bieden. Het personeel als gids met een oprechte passie voor Rotterdam en het hotel als luxe uitvalsbasis vol Spa faciliteiten. De ruime kamers hebben in ieder geval een whirlpool, walk-in shower, spiegel TV en gratis WiFi. De Waterfront Sauna kamer biedt een privé sauna en de Waterfront Spa kamer beschikt naast een sauna over een XL Jacuzzi voor het raam.

Reageer op dit artikel