nieuws

Nieuw Amsterdams hotel Vincent Hotel Group

Hotel

The Vincent Hotel Group gaat een nog te bouwen hotel exploiteren aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam. Het hotel moet tachtig kamers krijgen en opent naar verwachting eind 2014.

Nieuw Amsterdams hotel Vincent Hotel Group

Het nieuwe Amsterdamse hotel wordt gevestigd aan de Valkenburgstraat 14-16, zo schrijft Vastgoedmarkt.nl. Het gaat tachtig kamers tellen en krijgt een brandformule die in de Benelux nog niet bestaat.

In het artikel wordt vermeld dat The Vincent Hotel Group en Kompaan Vastgoed in Amersfoort overeenstemming hebben bereikt over de exploitatie van het nog te bouwen hotel.

Kompaan Vastgoed is op dit moment volgens Vastgoedmarkt.nl in gesprek met partijen die zich als eindbelegger en investeerder hebben gemeld voor dit project. Naar verwachting is de opening eind 2014.

Rotterdam, Den Haag en Eindhoven

Vorig jaar september werd bekend dat twee Britse ondernemingen enkele tientallen miljoenen investeren in The Vincent Hotel Group. Geld dat is bedoeld om ‘de komende jaren negentien nieuwe hotels te starten op A1-locaties in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.’

Reageer op dit artikel