nieuws

Hampshire stelt nieuwe general managers aan

Hotel

Hamsphire heeft twee nieuwe general managers benoemd. Martin Meijer gaat leidinggeven aan Hampshire Hotel-De Broeierd in Enschede en Floor-Jan van der Linden is bij Oranje Hotel Leeuwarden-Hampshire Eden aangesteld als opvolger van Ieteke Kloppenburg.

Hampshire stelt nieuwe general managers aan

Martin Meijer is per 1 juli aan de slag gegaan als general manager van Hampshire Hotel-De Broeierd in Enschede. Meijer keert terug in het hotel, dat in het verleden eigendom was van zijn ouders. Zes jaar geleden verkochten zij de gelegenheid aan de voorlopers van het huidige Hampshire Hospitality.

Ieteke Kloppenburg verlaat de hotelorganisatie. Zij was sinds 2006 general manager van Oranje Hotel Leeuwarden-Hampshire Eden en wordt opgevolgd door Floor-Jan van der Linden. Van der Linden combineert zijn nieuwe baan met dezelfde functie bij Hampshire Hotel-De Esse in Steenwijk.

Hampshire exploiteert in de Benelux ruim tachtig hotels. Onder Hampshire Hospitality vallen onder andere Hotel American en The Manor Hotel (beide Amsterdam), het Designhotel in Maastricht en het Oranje Hotel in Leeuwarden.

Bron: APS/ANP

Reageer op dit artikel