nieuws

Max Brown Hotels opent aan Amsterdamse Herengracht

Hotel

Max Brown Hotels, een nieuw merk van EHPC, opent donderdag 13 november een eerste vestiging aan de Amsterdamse Herengracht. Het motto van het hotel is ‘sharing & caring’, waarbij design samengaat met het ontmoeten van de stad en haar bewoners.

Max Brown Hotels opent aan Amsterdamse Herengracht

‘Bij Max Brown draait het allemaal om het delen van insider-tips en ervaringen’, aldus Ruth de Groot, Hotel Manager van Max Brown Hotel.

‘De Max Brown gast is als een smeltkroes van smaken, culturen en gedrag met één gemeenschappelijke deler’, vult Bram van der Hoek aan, regional managing director voor Europe Hotels Private Collection (EHPC). ‘Een grote focus op de hedendaagse levensstijl met weinig tijd maar alles willen weten, zien en beleven: dus trendgevoelig en cultureel bewust. Denk aan ondernemers, kunstenaars, academici, creatievelingen en studenten.’

Smart Urban Stay

Max Brown Hotels wil een ‘smart urban stay’ zijn. ‘Een plek voor mensen die ambitie, reislust, leergierigheid en oog voor detail met elkaar gemeen hebben. Daarom het thema ‘sharing & caring’.

‘Dat willen we faciliteren via zowel het platform op de website en social media als in het hotel zelf. Het welkome gevoel van een cozy hotel in de omgeving van überhip design en comfort. Wij weten wat er speelt in de stad en delen dat met liefde’, aldus De Groot.

Downtown hipster funk

Het hotel is gehuisvest in drie monumentale grachtenhuizen op de Herengracht, nabij Brouwersgracht, en biedt 34 hotelkamers, opgedeeld in vijf soorten en maten. Of, zoals ze zelf zeggen: downtown hipster funk aan de grachten. ‘Binnenwandelen in een Max Brown kamer geeft een beetje hetzelfde gevoel als binnenwandelen in dat designerhuis van die ene vriend van je.’

‘Onze hoofdstad heeft de reputatie als meest aantrekkelijke bestemming van Nederland, met zijn grachtengordel als rode loper. Wij zijn enorm verheugd dat we zo’n locatie aan onze collectie van unieke hotels en restaurants hebben toe mogen voegen’, aldus Van der Hoek.

EHPC is een Amsterdamse collectie lifestyle hotels, waaronder Park Hotel en Sir Albert. IN 2016 opent in de A’DAM toren, naast het Eye hotel Sir Adam.

Bekijk hier meer foto’s van Max Brown Hotel

Reageer op dit artikel