nieuws

Özgür Eylen voorzitter Rotterdamse Hotel combinatie

Hotel 2885

Özgür Eylen, General Manager van ibis Rotterdam City Centre, is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Rotterdamse Hotel Combinatie (RHC), een overlegorgaan van de aangesloten hotels uit de regio Rotterdam.

Özgür Eylen voorzitter Rotterdamse Hotel combinatie

De RHC heeft tot hoofddoel de hotels te informeren over zaken die betrekking hebben op de Rotterdamse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke, toeristische en hotelsector. RHC verzorgt iedere twee maanden een vergadering voor de aangesloten hotels. Eylen zal deze vergaderingen voorzitten en tevens zorgen voor inspirerende gastsprekers. Deze moeten iets aan de branche kunnen toevoegen en van algemeen interesse zijn voor alle leden.

Trots op voorzitterschap

Eylen is trots op zijn aanstelling: ‘Ik zie dit als een bevestiging van mijn expertise in de hospitality branche.’ Eylen begon zijn carrière 17 jaar geleden in Turkije waar hij als entertainment manager kennismaakte met de hotellerie. Inmiddels werkt hij al vier jaar bij AccorHotels en is hij voor de tweede keer General Manager van een Ibis hotel. In 2014 kreeg hij de kans om flagship hotel Ibis Rotterdam City Centre te openen. ‘Dat was een enorme uitdaging. Het concept voor dit nieuwe hotel was nog nergens ter wereld ingevoerd. Nu, twee jaar later, hebben we de hoogste gastenwaardering van alle Ibis hotels in de Benelux.’, aldus Eylen.

Reageer op dit artikel