nieuws

Logis Hotels neemt Hotel de Villa Dongen over

Hotel 1094

Logis Hotels, de van origine Franse keten van onafhankelijke hotel-restaurants, voegt Hotel De Villa in Dongen toe aan het Nederlandse hotelaanbod. Logis Hotels beschikt met deze nieuwste aanwinst over 18 Nederlandse hotelpartners.

Logis Hotels neemt Hotel de Villa Dongen over

Het kleinschalige Hotel de Villa is gevestigd in een stadsvilla die dateert uit het eind van de 19e eeuw. In combinatie met de regionale keuken van Restaurant-Brasserie Winkk vormt het hotel een mooie aanvulling op het bestaande Logis aanbod. De centrale ligging in Noord-Brabant maakt Hotel De Villa zowel voor de zakelijke als leisure gast een populaire bestemming.

‘Perfecte partner’

De eigenaar van Logis Hotel De Villa, Henk Kasius, kijkt uit naar nieuwe lokale en internationale samenwerking door aansluiting bij Logis Hotels: ‘Wij zijn er trots op om onze hotel- en restaurantgasten in het nieuwe jaar welkom te heten in Logis Hotel De Villa. Samen met de overige Logis hoteliers geloven wij in kleinschaligheid en lokale expertise. Logis Hotels is onze perfecte partner voor een succesvolle, nieuwe stap, zowel op het gebied van hotelactiviteiten als met betrekking tot onze culinaire ambities.’

Reageer op dit artikel