nieuws

Rex Nijhof krijgt leiding over Marriott hotel in Rwanda

Hotel 1205

De Nederland Rex Nijhof is benoemd tot general manager van het vijfsterren Kigali Marriott Hotel in Rwanda. Nijhof was in zijn carrière drie jaar gm van het Marriott in Amsterdam van 2011 tot 2014. In zijn nieuwste functie krijgt Nijhof de leiding over het hotel met 254 kamers, restaurant, lobby/bar, spa en vergaderfaciliteiten.

Rex Nijhof krijgt leiding over Marriott hotel in Rwanda

Voor zijn komst naar Rwanda was Rex Nijhof voor Marriott werkzaam in India, in de grootste stad van het land, Mumbai. Hij had er ruim twee jaar de leiding over het Lakeside Chalet met Executive Apartments en over het Renaissance Mumbai Convention Centre Hotel.

Over zijn nieuwe betrekking is Nijhof enthousiast als Misset Horeca hem vraag naar zijn motiviatie. ‘Voor mij is het weer een eer én een  uitdaging om Marriott in een nieuwe regio (Subsaharan Africa) op de kaart te zetten. Het hotel is onlangs geopend en de President van Marriott, Arne Sorenson, is er speciaal voor naar Rwanda gereisd. Ook voor mij persoonlijk  is Rwanda een nieuw continent.’

Rex Nijhof begon na zijn studie bij Marriott in Frankfurt als minibar supervisor. Zijn laatste functie voor zijn terugkomst naar Amsterdam was die van general manager van het Istanbul Marriott Hotel Asia.
In de tussenliggende periode vervulde hij diverse functies voor Marriott maar werkte ook zeven jaar buiten de hotellerie bij onder meer Center Parcs.

MEER OVER MARRIOTT OP MISSET HORECA

Reageer op dit artikel