nieuws

Hampshire Hotel Newport Huizen failliet

Hotel 5124

Hampshire Hotel Newport in Huizen is failliet. Eigenaar MGX Exploitaties is door de rechtbank failliet verklaard. Het hotel is wel gewoon geopend. Restaurant Club Newport 1852 – gevestigd in het hotel – gaat mee in het faillissement van Hotel Newport.

Hampshire Hotel Newport Huizen failliet

Curator H. Pasman behandelt de zaak, zo meldt Faillissementsdossier.nl. Het hotel ligt aan jachthaven Het Huizerhoofd aan het Gooimeer in Huizen. Sterchef Peter Gast was er twee jaar – tot december 2015 – verbonden aan het restaurant.

Curator Henk Pasman heeft zes weken de tijd om een oplossing te zoeken voor de problemen van het hotel en restaurant. Tot die tijd verandert er niks. Er slapen gasten in hotel en de zalen worden verhuurd, zegt hij tegen NH Nieuws.

Foto’s: Club Newport 1852 in Huizen

Restaurant Club Newport 1852

Er zijn volgens Pasman diverse scenario’s mogelijk. ‘We kijken wat de beste oplossing is. In overleg met de verhuurder gaan we kijken of we het open kunnen houden. Eén van de mogelijkheden is dat er een nieuwe exploitant komt. Ik ga op zoek naar een koper.’

Reageer op dit artikel