nieuws

Özgür Eylen nieuwe gm Hotel Arena Amsterdam

Hotel 2356

Özgür Eylen zal per 1 februari 2018 als General Manager aan de slag gaan in het recent verbouwde en gerenoveerde Hotel Arena. 

Özgür Eylen nieuwe gm Hotel Arena Amsterdam

Özgür Eylen treedt per 1 februari aan als nieuwe general manager van Hotel Arena in het centrum van Amsterdam. Momenteel werkt hij nog als director of transformation bij AccorHotels. Binnen dit concern heeft Eylen de afgelopen jaren diverse functies bekleedde. Eylen heeft gewerkt in diverse hotels in binnen-en buitenland waar hij ervaring heeft opgedaan in verschillende facetten van het hotelvak.

Lees ook: Özgür Eylen voorzitter Rotterdamse Hotelcombinatie

Nieuwe chef-kok en f&b-team

In december 2017 is Sander Louwerens gestart als nieuwe Chef-kok van café-restaurant Park, behorend bij het hotel. Louwerens begon zijn carrière in Amsterdam bij Halvemaan.De laatste jaren was hij eigenaar van pop-up restaurant Citroen en werkzaam op freelance basis. Het team van Hotel Arena wordt tevens uitgebreid met Ruben de Vries als F&B manager, Marloes Meerveld en Marieke Wehner als F&B assistenten en Alexander van de Meer (bekend van o.a het Volkshotel) als programmeur.

Zie ook: eerste beelden vernieuwd Hotel Arena

Hotel ArenaHotel Arena

Hotel Arena is gehuisvest in een monumentaal pand  uit 1886 midden in Amsterdam dat vroeger dienst deed als wees- en verpleeghuis. Het is onlangs grondig verbouwd en uitgebreid. Er zijn drie nieuwe vleugels bijgekomen met een café-restaurant,  Studio’s en hotelkamers. Het heeft momenteel 4 sterren, 139 kamers, 7 eventlocaties en een café-restaurant Park.

Reageer op dit artikel