nieuws

Joyce Clement nieuwe gm Tulip Inn Eindhoven Airport

Hotel 415

Joyce Clement heeft promotie gemaakt bij het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel. Ze was voorheen assistent manager en is nu general manager van het driesterrenhotel dat dit jaar vijf jaar bestaat. Clement volgt Anjo Alders op.

Joyce Clement nieuwe gm Tulip Inn Eindhoven Airport
Joyce Clement en Anjo Alders

Joyce Clement is 4,5 jaar werkzaam geweest als assistent manager bij Tulip Inn Eindhoven Airport en maakt nu de carrièrestap naar general manager. Clement is al jaren werkzaam bij Golden Tulip, haar carrière begon in 2010 als stagiaire bij Golden Tulip Parkstad Zuid-Limburg. Vervolgens kwam ze via Golden Tulip Jagershorst en Golden Tulip Weert uiteindelijk terecht bij Tulip Inn Eindhoven Airport.

Joyce Clement

Joyce Clement: ’Ons hotel is uniek door de bijzondere locatie op en in de terminal van Eindhoven Airport. De dynamiek van de locatie en diversiteit aan gasten zorgt ervoor dat elke dag anders is. Daar krijg ik, maar ook mijn team, ontzettend veel energie van.’

Tulip Inn Eindhoven Airport bestaat dit jaar 5 jaar en vierde dat met een reeks feestelijke activiteiten. Onder andere kinderen uit kwetsbare gezinnen kregen een onvergetelijke middag bij het hotel. Maar ook de gasten en het team werden in het zonnetje gezet.

Zo organiseerde het hotel in samenwerking met ‘Samen voor Eindhoven’ een middag voor kinderen van Kids+, een buitenschools programma in Woensel-West voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. De kinderen volgden verschillende leuke workshops gegeven door vrijwilligers, van cupcakes maken tot fitness en een make-up cursus.

Voor gasten en voorbijgangers heeft de Golden Tulip Foodtruck een hele dag op het terrein van Eindhoven Airport gestaan om lekkernijen uit te delen. Er waren tevens compleet verzorgde overnachtingen te winnen. In de week van 21 juni ontvingen alle gasten een LED tulp op hun kamer.

Ook voor het team, corporate relaties en de directie werd het vijfjarig bestaan gevierd met een lustrumfeest inclusief bloemen, taart en natuurlijk een DJ voor de muzikale omlijsting. Deze gelegenheid werd tevens aangegrepen om afscheid te nemen van voormalig General Manager Anjo Alders en het voorstellen van Joyce Clement die het stokje van Alders overneemt.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Het 3-sterren hotel bevindt zich bovenop de terminal van vliegveld Eindhoven Airport. Het hotel beschikt over 120 kamers met o.a. airconditioning, gemakkelijke in- en uitcheck en gratis wifi in het hele hotel. Ook is er een fitnessruimte aanwezig die gratis te gebruiken is voor alle gasten.

>> Niets meer missen van Misset Horeca?

Reageer op dit artikel