nieuws

Vondel Hotels verkoopt Vondel Hotel aan Catalonia Hotels & Resorts

Hotel 1014

Vondel Hotels verkoopt Vondel Hotel aan Catalonia Hotels & Resorts

Vondel Hotels, het bedrijf van Arjan van den Hof heeft vandaag bekend gemaakt Hotel Vondel te hebben verkocht aan Catalonia Hotels & Resorts.

De exploitatie van zowel Hotel Vondel als bijbehorend Restaurant Joost gaat per 10 april 2019 volledig over naar Catalonia Hotels & Resorts. Het hotel zal verder gaan onder de naam Catalonia Hotel Vondel Amsterdam. Het pand zal eigendom blijven van Deka Immobilien. Colliers International Hotels heeft namens Vondel Hotels de transactie begeleid.

Hotel Vondel was het eerste hotel van Vondel Hotels. Na 16 jaar met veel passie Hotel Vondel in de collectie te hebben gehad, heeft eigenaar Arjen van den Hof nu de weloverwogen beslissing genomen om Hotel Vondel en Restaurant JOOST met veel vertrouwen over te dragen aan Catalonia Hotels & Resorts.

Arjen van den Hof: ‘Deze strategische beslissing zal meer vrijheid geven voor Vondel Hotels om nieuwe toekomstige projecten op te starten.’

Catalonia Hotels & Resorts neemt ook alle personeelsleden over die bij Hotel Vondel in dienst zijn. De bestaande contracten en de daarbij behorende rechten en plichten worden gehonoreerd. Het personeel is inmiddels op de hoogte gesteld van de overname.

Ook alle reeds gemaakte reserveringen worden overgedragen en geaccepteerd. Daarbij worden alle contractuele afspraken met partners en leveranciers overgenomen.

Over Vondel Hotels

Vondel Hotels is een unieke collectie hotels, short stay appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven.

Het portfolio bestaat uit: Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen, Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht, Café Louis, Hotel van de Vijsel, Café Woodz, Hotel Mercier, Café Ons Huis, Hotel Pontsteiger, Café Pontsteiger, Hotel Geldersekade (2020), Hotel Meelfabriek Leiden (2022) en Centraal Museum Hotel Utrecht (2022).


 

Reageer op dit artikel