Louvre Hotels Group lanceert Young Core committee voor high potentials

Louvre Hotels Group lanceert Young Core committee voor high potentials

Louvre Hotels Group lanceert het Young Core committee, waarin de hotelgroep net afgestudeerden mee laat lopen met het directiecommittee. Zo krijgen jonge afgestudeerden de kans om hun carrière te beginnen op het hoogste niveau in de hiërarchie van een internationale hotelgroep. Ook doen ze ervaring op in het veld en in de dagelijkse activiteiten van een hotelnetwerk.

Het Young Core-programma duurt tussen de 12 en 18 maanden en wil jongeren rechtstreeks laten werken met leden van het directiecommittee en het management team van Louvre Hotels Group en aan missies van verschillende afdelingen, variërend van strategie tot operatie en human resources.

Het doel is om de vaste manier van communiceren te doorbreken en een drijvende kracht voor het topmanagement te bieden. In de tussentijd groeien de leden van het Young Core committee in hun vaardigheden, krijgen een 360 ° -visie op het bedrijf, diepgaande kennis van ondersteunende functies zoals Financiën, Marketing, E-commerce en Distributie en praktische ervaring in de realiteit van het veld en de dagelijkse activiteiten in de hotels van de groep.

Eerste leden bijna klaar

Na bijna een jaar in de Young Core naderen Charles Dujoncquoy en Walter Bouteaudou het einde van hun missie. Voor de een uitte dit programma zich in een kans om met een CEO als stafchef te werken. Voor de ander diende de ervaring als opstap naar een baan als marketing strateeg bij Jin Jiang International in China.

Lorraine Duval, verantwoordelijk voor de commissie, is tevreden: 'Deze eerste twee rekruten zijn echte succesverhalen. Voor Louvre Hotels Group is het Young Core committee een manier om nieuw inzicht te krijgen in zakelijke kwesties en voortdurend in contact te staan met onze hotels. Daarnaast profiteren de Young Core-leden van directe vooruitgang, zowel op het vlak van expertise als carrière.’

Het comittee heeft als opvolgers twee nieuwe internationale leden aangeworven, Paulina Amuchastegui en GuanGuan Hu.

Over Louvre Hotels Group

Met meer dan 1400 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een aantal jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Louvre  Hotels Group  voert de  merken Golden Tulip, Tulip Inn, Royal Tulip, Première Classe, Campanile,  Kyriad, Kyriad Prestige, de 5 merken van het Sarovar-netwerk in Indië,  de Hôtels & Préférence Groupe en het Chinese merk Metropolo.

Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip  Inn  (18 hotels), Campanile  (20  hotels) en Première Classe (2 hotels). Met een Nederlandse omzet van 100 miljoen euro staat Louvre op plek 22 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven.