Eduardo Bosch nieuwe coo Louvre Hotels Group

Eduardo Bosch nieuwe coo Louvre Hotels Group

Met de aanstelling van Eduardo Bosch als chief operating officer wordt het executive committee van Louvre Hotels Group uitgebreid. Bosch krijgt als opdracht mee een nieuw strategisch plan te implementeren om operationele efficiëntie te realiseren en om de specialisaties sales, marketing en quality naar een nog hoger niveau te tillen.

Bosch noemt het 'een eer' deel uit te maken Louvre Hotels Group.

De nieuwe coo hoopt met zijn bijdrage, de hotelketen te transformeren 'naar dé toonaangevende hotel group van de wereld'.

Eduardo Bosch is geboren in Spanje en studeerde Hospitality Management aan Stanford University en Polytechnic University of Madrid gestudeerd. Daarnaast heeft Bosch een Master’s degree in economie en een MIT-certificaat in digitale transformatie.

Daarnaast is hij meer dan 15 jaar werkzaam geweest in de internationale toeristenindustrie. Gedurende zijn carrière heeft de 42-jarige Bosch strategische functies vervuld in uiteenlopende vakgebieden zoals marketing, operations, verkoop, financiën, IT, management, ops engineering en development.

Over Louvre Hotels Group

Louvre Hotels Group is een van de grootste spelers in de wereldwijde hospitality branche, met een portofolio dat bestaat uit meer dan 1,500 hotels in 54 landen.

Golden Tulip, Louvre Hotels Group

Variërend van 1- tot 5 sterrenhotels, met Louvre Hotels Group’s historische merken (Royal Tulip, Golden Tulip, Campanile, Tulip Residences, Kyriad, Kyriad Direct, Tulip Inn, en Première Classe), de 5 merken van de Sarovar network in India, de Franse Hôtels & Préférence en het merk TemptingPlaces, en het Chinese merk Metropolo.