Golden Tulip Hotel Alkmaar ondergaat grootschalige renovatie

Golden Tulip Hotel Alkmaar ondergaat grootschalige renovatie

Golden Tulip Hotel Alkmaar is een grootschalig renovatie traject gestart. In juni dit jaar werden de eerste werkzaamheden afgerond.

De volledige vierde etage van het hotel werd gerenoveerd en gerestyled. Alle slaap- en badkamers zijn getransformeerd tot nog luxere en modernere kamers. Hiermee kan het hotel zowel de hedendaagse leisure als zakelijke markt perfect bedienen.

Renovatie en restyling

De eerste fase van het grootschalige renovatie traject bij Golden Tulip Hotel Alkmaar is afgerond met de volledige renovatie en restyling van de vierde etage. Uiteindelijk worden alle kamers in het hotel onder handen genomen, dit project neemt meerdere jaren in beslag. Alle kamers in het hotel worden voorzien van een king-sized tweepersoonsbed, luxe koffie/thee machine, een walk-in douche, 50" smart tv, airconditioning, bureau, haardroger, telefoon, minibar, laptop kluis en gratis wi-fi.

Golden Tulip Hotel Alkmaar

Yue Ju Hu, General Manager van Golden Tulip Hotel Alkmaar: 'Wij streven ernaar om al onze gasten zich thuis te laten voelen door middel van onze gastvrijheid en vinden de persoonlijke service en touch hierin enorm belangrijk. Ook vinden wij het cruciaal om altijd met de tijd mee te gaan en het product kwalitatief te blijven innoveren. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten altijd verrast en in de watten gelegd worden. Door middel van de verbouwing kunnen wij de verwachtingen en wensen van onze gasten waar maken. Daarbij heeft Golden Tulip onlangs een rebranding gehad en daar hoort een nieuwe trendy inrichting bij waar de gast zich bij thuis voelt.'

Veiligheid voorop

'Bij Golden Tulip Hotel Alkmaar staat de gast altijd op nummer één. Het hotel doet er daarom ook alles aan om de gast een veilig verblijf te garanderen. Om dit te kunnen waarborgen zijn er door het hele gebouw desinfectie mogelijkheden en worden de openbare ruimtes en kamers extra ge-desinfecteert. Daarnaast worden de veiligheidsmaatregelen van het hotel bij aankomst gedeeld met de gast en zijn de afdelingen en medewerkers werkzaam volgens de veilige horeca-protocollen.'

Golden Tulip Hotel AlkmaarGolden Tulip Hotel Alkmaar

Golden Tulip Hotel Alkmaar is een 4-sterren hotel, gelegen in het centrum van Alkmaar. Het hotel beschikt o.a. over 77 kamers, twee naastgelegen Aziatische restaurants: Japanese Kokusai Sushi & Grill en Victory Wok, een gezellige lobby, een fitness en 5 ruime vergaderzalen met veel daglicht. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group.