Thermen Bussloo blijft wellness-initiatieven ontplooien

Thermen Bussloo blijft wellness-initiatieven ontplooien
Jeroen van der Veen, met de Dinerbox.

Een stressvrij leven voor iedereen. Al sinds jaar en dag de missie van Thermen Bussloo. Ondanks dat het wellnessresort in Voorst vanwege de coronamaatregelen noodgedwongen tijdelijk gesloten is, is de organisatie gestart met nieuwe initiatieven.

Dagelijks bereidden de koks van Restaurant Intens verse en gezonde 3 en 5 gangen diners met een lokale signatuur. Met de tijdelijke sluiting én met de komst van de avondklok kwamen de koks op het idee om gasten thuis te verwennen met een verfijnd, luxe diner voor thuis.

Thuis ‘uit eten’

Heine Ruitenbeek
Heine Ruitenbeek, chef-kok van Restaurant Intens in Thermen Bussloo

Thermen Bussloo heeft de Dinerbox geïntroduceerd: een box gevuld met versbereide gerechten die garant staan voor een restaurantwaardig drie- of vijf gangenmenu. 'Genieten van een avondje uit en heerlijk én gezond eten. Daar hebben we toch allemaal behoefte aan', vertelt Heine Ruitenbeek, chef-kok van Restaurant Intens in Thermen Bussloo. 'De Dinerbox bevat óók extra tips en ingrediënten voor het ultieme wellness-gevoel voor thuis. Dát maakt onze box onderscheidend.' De gerechten uit de Dinerbox zijn al voor 90% bereid en met behulp van een korte instructie kan men thuis heel simpel, snel en efficiënt een diner uitserveren. Overigens brengen de gastheren en -vrouwen de box gratis bij de mensen thuis in de regio Voorst.

Platform voor ontspanning

Naast gezonde én verantwoorde gerechten, voorziet Thermen Bussloo haar gasten ook van eenvoudige ontspanningstips, video’s met oefeningen, podcasts met meditaties en inspirerende blogs. In maart 2020 introduceerde het resort het platform ‘Ontspanning bij je thuis’ en op dit moment wordt het platform steeds verder uitgebouwd. '’Dat doen we met alle kennis en inzet van onze medewerkers van ons resort, maar ook met externe partners die willen aanhaken en vanuit hun expertise kunnen bijdrage aan ontspanning, rust en balans in brede zin. We gaan voor nationale ontspanning en wellness, juist nu het zo nodig is', vertelt Fabian Dolman, directeur van Familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Bezig blijven

Stilzitten laat Thermen Bussloo liever aan haar gasten over. De gedwongen sluiting en lockdown wordt volledig benut om de kwaliteit van de organisatie naar een nóg hoger niveau te tillen. Op iedere afdeling en op elk niveau volgen medewerkers trainingen, cursussen én zijn zij druk met het ontwikkelen van nieuwe (belevenis)programma’s, menukaarten en behandelingen. 'Thermen Bussloo is klaar om gasten straks weer volledig in de watten te leggen, te verrassen, verwennen en te ontzorgen. Op een nóg hoger niveau dan de gast al van ons is gewend', belooft Jeroen van der Veen, general manager van Thermen Bussloo. 'En, we kijken graag vooruit en zijn zelfs alweer op zoek naar nieuwe medewerkers voor diverse functies binnen ons bedrijf.'