FreshRecruitment
Koreaans bbq-restaurant Nomi opent tweede vestiging bij Amsterdamse Leidseplein
Op het Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam, tegen het Leidseplein aan, is een tweede locatie van Nomi, bekend om de authentieke Koreaanse BBQ geopend.
Op het Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam, tegen het Leidseplein aan, is een tweede locatie van Nomi, bekend om de authentieke Koreaanse BBQ geopend.
Barbecueën is 'een waanzinnig mooie manier om vlees, vis en groente te garen', vinden Chris Naylor, chef-kok van Restaurant Vermeer en Nederlands barbecuekampioen Erik van Emst.
Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om pure smaken en sharing.
Na bijna zes jaar een overwegend op vlees gebaseerde menukaart te hebben gevoerd, is die kaart van barbecuerestaurant Mr. Meat in Eindhoven nu volledig vegetarisch. De naam is dan ook veranderd in Mr. No Meat.
Temaki en nigiri's maken plaats voor galbi en kimchi. Korean BBQ-zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. 'Mensen koken als het ware hun eigen eten en de restaurants hebben daardoor minder personeel nodig.'
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.