
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Fourcroy Nederland organiseerde in samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura en het Australische wijnhuis Penfolds een Leading...
Onno Kokmeijer maakte 30 december 2021 bekend dat hij na 20 jaar tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam gaat verlaten. Na die bekendmaking...
Onno Kokmeijer verlaat per 1 januari 2022 Ciel Bleu in Amsterdam. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een chefsduo vormde in de keuken gaat...
Het Franse La Liste heeft haar selectie van de 1000 beste restaurants wereldwijd voor 2022 onthuld. Tussen deze illustere namen bevinden zich 21...
Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel...
Chef Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl lanceert een nieuw online videoplatform voor koks, CHEFFD. Hij wil hiermee (jonge) professionals...
Pasquinel Kolk stopt per 1 november 2021 bij Ciel Bleu**. Dat vertelt de doorgewinterde gastheer, die al vijftien jaar maître is, aan Misset Horeca.
Proefschrift zet voor het eerst de allerbeste restaurants van Nederland op een rijtje. Dit op basis van restaurantbezoeken van de afgelopen drie...
23 Nederlandse chefs zijn opgenomen in twee Europese ranglijsten van OAD, Opinionated Aboud dining. De hoogste notering is voor De Librije uit Zwolle...