1. Onno Kokmeijer: 'Voor mij nu geen eigen restaurant'
  2. Wijnhuis Penfolds presenteert wijn én champagne aan 'leading ladies'
  3. Souschef Gerard Villaret ruilt Ciel Bleu** in voor Elements by Ciel Bleu
  4. Onno Kokmeijer brengt Arjan Speelman hommage: 'Het voelt alsof ik je in de steek laat'
  5. Onno Kokmeijer vertrekt na 20 jaar bij Ciel Bleu**
  6. 21 Nederlandse restaurants tussen selectie van La Liste 2022
  7. Hotel Okura viert 50-jarig jubileum
  8. Jonathan Zandbergen start videoplatform voor koks
  9. Meestergastheer Pasquinel Kolk stopt na vijftien jaar als maître
  10. Proefschrift maakt haar eerste ranglijst van restaurants in Nederland
  11. 23 Nederlandse chefs in Europese ranglijsten OAD 2020
  12. Met collega's koken via een Zoom-sessie met sterrenchef Onno Kokmeijer
  13. Onno Kokmeijer en Arjan Speelman gastchefs Ikarus in Hangar 7
  14. Onno Kokmeijer, Nico Boreas en Joris Bijdendijk over puntenwinst in GaultMillau
  15. Zes sommeliers over hun favoriete wijn uit Zuid-Afrika
  1. Provincietoppers Lekker 2020
  2. The Jane op nummer 5 beste restaurants wereldwijd van TripAdvisor
  3. Zuid-Afrika: op weg van bulkwijn naar kwaliteit
  4. Alliance Gastronomique: eerste SVH diploma's Gastronomie voor eigen college
  5. Ciel Bleu in wereldwijde Top 25 volgens Tripadvisor
  6. Line up Assen bekend: Groene Lantaarn, Ciel Bleu, Amsterdammertje en Loohoeve doen mee
  7. Team Bord'Eau wint NK Leerling-Leermeester (Bronzen Koksmes) 2019
  8. Chef van het Jaar Onno Kokmeijer: 'Liever gestaag naar de top, dan pijlsnel'
  9. Onno Kokmeijer van Ciel Bleu: Chef van het jaar GaultMillau 2019
  10. Le Chef: Top 100 beste chefs met drie Nederlanders
  11. Driesterrenchef Kevin Fehling - The Table - kookt met Onno Kokmeijer
  12. Keng Vichianrat verlaat restaurant La Rive in het Amstel Hotel
  13. Noël Vanwittenbergh van Ciel Bleu 'Beste gastheer van de Benelux'
  14. Bocuse d'Or Europe: de twintig kandidaten zijn bekend
  15. Foto's: Strijd om De Gouden Koksmuts 2018 Horecava