FreshRecruitment
KHN-voorzitter Marijke Vuik over de stille kracht van data
Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van data en zetten het in hun bedrijfsvoering.
Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van data en zetten het in hun bedrijfsvoering.
Financiële controle is misschien wel het belangrijkste aspect in je horecaonderneming.
Horeca-databedrijf Tapp is door de rechtbank Amsterdam failliet verklaard. De startup begon in 2015 als betaal-app, maar ontwikkelde zich tot data-analist.
De Low Food-beweging organiseerde een symposium met als thema 'Move away from gut feeling'. Sterchef Joris Bijdendijk liet zijn restaurants doormeten op duurzaamheid en deelt de resultaten.
Bier is nog steeds de meest gedronken drank in de horeca, dat blijkt uit onderzoek van Tapp, dat kassadata van consumpties in de horeca verzamelt en verwerkt tot inzichten. Welk bier wordt het meest gedronken en tegen welke prijs?
Italiaanse restaurants vertegenwoordigen het grootste deel van alle eetgelegen in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van BoldData.