1. 'Italiaanse restaurants meest vertegenwoordigd in Nederland'
  2. Geld overmaken in het café door je telefoon op iemand te richten
  3. Deze frisdranken bestellen jouw gasten het vaakst
  4. 'Meer digitale flexibiliteit is gewenst in de horeca, ook na corona'
  5. 'Meer voorspelbare horeca zorgt voor betere rentabiliteit'
  6. GesponsordCarl Jacobs: '91% automatiseert back-of-house. Wat doe je eerst?'
  7. GesponsordWijnbar Bartine: `Kwaliteit, filosofie en cross-channel-ondernemen in 2021'
  8. Zo kunnen hoteliers profiteren van data: analyse van recensies, f&b en revenue management
  9. Digitalisering groeit in de horeca: 'Het helpt in deze tijd'
  10. Dit drinkt jouw gast het liefst in de winter
  11. Tapp lanceert Horeca Portal: efficiënter met data
  12. Deze cocktails drinken jouw gasten deze zomer
  13. Data van Tapp: welk effect hebben maatregelen op consumptiegedrag gast?
  14. Lucratieve data voor de horeca
  15. Satys: 'Feedback van gasten van groot belang voor cateraars'
  1. De 10 horecatrends en ontwikkelingen voor 2020
  2. Gedistilleerd in de horeca? Welke keuzes maken jouw gasten?
  3. GesponsordLoop geen omzet meer mis met deze drie tips
  4. Wijn horeca: welke keuzes maken jouw gasten in het café?
  5. Wanneer is het theetijd in de horeca?
  6. Miljoenenboete Marriott dreigt na dataroof
  7. Hoe verhoog je je omzet in de horeca met data?
  8. Bier in de horeca: bierprijzen, speciaalbier top-5 en typische seizoensbieren
  9. Cocktails en mixdranken: wat wordt gedronken in de horeca?
  10. Programma Data Meets Hospitality 2019 compleet
  11. Koffie in horeca: gemiddelde prijzen, populairste koffies en koffietijden op een rij
  12. Horecaterras: naar welke dranken is de meeste vraag
  13. Thijs Meliefste en Casper Reinders spreken op event Data Meets Hospitality
  14. Wat is de top 5 meest verkochte zomerdrankjes?
  15. Vooruitblik Global Restaurant Investment Forum 2019