Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Diego Buik

  • Hamburgerrestaurants28 okt. 24

    Chef-kok Diego Buik opent Smash in Rotterdam

    De crowdfunding was al succesvol, maar nu is de nieuwe burgerzaak van chef-kok Diego Buik echt open. Hotspot Smash zit onder bioscoop Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam.

  • Diego Buik met een Vegan Smashburger
    Openingen22 mei 24

    Diego Buik opent nieuwe zaak in bekend pand na crowdfunding

    Smash Burgers van Diego Buik heeft succesvol het minimale doelbedrag van €75.000 opgehaald met crowdfunding om de opening van hun flagship store in Rotterdam te realiseren. Op korte termijn gaat Smash open in het iconische pand van Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam.

  • Horeca9 mei 23

    Diego Buik gooit roer om: 'Wil nog een keer 14 punten van Gault&Millau'

    Diego Buik jaagt zijn dromen na en gooit het roer om. De 'hamburgerkoning' is er na 8 jaar burgers aan toe de kok te zijn die hij in hart en nieren is. Zijn doel: met Diego's Restaurant in Rotterdam nog één keer - minimaal - 14 punten Gault&Millau te koken.

  • Diego Buik.
    Fastservice11 jan. 23

    Diego's Restaurant krijgt upgrade: 'Onwijs goed eten naast burgers'

    Diego Buik gaat zijn Diego's Restaurant in Rotterdam vernieuwen. Na ruim acht jaar burgers is hij er naar eigen zeggen aan toe om weer de kok te zijn die hij in hart en nieren is, en wil hij straks naast burgers 'onwijs goed eten' serveren. 'Ik heb ooit 14 punten Gault&Millau gekookt en hoop dit misschien nog eens te evenaren.'

  • Fastservice7 mei 22

    Diego Buik introduceert de high slider: knipoog naar high tea

    Als alternatief op de high tea met de bekende scones, mini-sandwiches en patisserie, introduceert Diego Buik de high slider met kleine burgers.

  • Horeca5 apr. 22

    Diego's Burgers verzorgt plant-based Chef's Table op DGTL festival

    Tijdens de 8e editie van DGTL festival in Amsterdam op 16 en 17 april verzorgt Diego Buik van Diego's Burgers een exclusieve, volledig plant-based Chef's Table pop-up.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. GesponsordHoe hamburgerkoning Diego Buik zijn doelgroep vergroot met Violife
  2. Hamburgertips van de koning
  3. Diego's Burgers introduceert pop-up Sweet 'n Salty
  4. Hamburgerrestaurant Diego's ontwikkelt de EK-burger
  5. Diego's opent bezorgkeuken in Rotterdam
  6. Diego's Burgers gaat landelijk bezorgen
  7. Diego's opent tweede locatie aan het strand
  8. Diego's doet mee aan de Lekkerste Wedstrijden; 'Ik heb iets te bewijzen'
  9. Diego's geeft hamburgers een ander gezicht
  10. Diego's: hamburgers, kaasdip en Rotterdamse graffiti
  11. Chef-kok Diego Buik veilt nog één keer duurste hamburger voor Serious Request
  12. Nederlandse hamburgers naar het Midden-Oosten
  1. Bijzonder frietje van Chef Diego bij Frietboutique
  2. Nieuw onder de hamburgers: chocolade in de saus
  3. Frietboutique presenteert special met Diego Buik
  4. Hamburgertour met Diego Buik door Rotterdam
  5. Diego Buik opent pop-upburgerrestaurant: Burger Atelier
  6. 9 tips van Diego Buik voor de perfecte burger
  7. Hamburgerkoning Diego Buik zet hamburger van 2050 euro op de kaart
  8. Winnaar Hamburgertest 2017 is goed gestapeld
  9. Chef-kok Diego Buik wil record vestigen met duurste en mooiste hamburger
  10. Hamburgerkoning Diego Buik maakt overstap naar South of Houston
  11. 'Hamburgerkoning' Diego Buik van Capriole Café start limited edition burgerdiner
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen