Diego's Burgers verzorgt plant-based Chef's Table op DGTL festival

Diego's Burgers verzorgt plant-based Chef's Table op DGTL festival

Tijdens de 8e editie van DGTL festival in Amsterdam op 16 en 17 april verzorgt Diego Buik van Diego's Burgers een exclusieve, volledig plant-based Chef's Table pop-up.

De pop-up is tot stand gekomen dankzij Beyond Meat, die samen met Apenkooi events een plant-based foodcourt opent. Diego's signature dish deze dag? De speciaal voor DGTL ontwikkelde Smashed burger. Dit is een plant-based patty, gemaakt van Beyond Meat mince, geserveerd op een broodje met tomaat, augurk, lollo bianco, Violife cheddar en een goede burgersaus.

Diego Buik met een Vegan Smashburger
Diego Buik met een Vegan Smashburger

Chef Diego over deze nieuwe samenwerking: 'Het is fantastisch om op dit festival mijn steentje te mogen bijdragen voor een duurzamere planeet. In samenwerking met Beyond Meat is deze unieke burger tot stand gekomen en ik kan je vertellen dat hij echt heel erg goed is geworden.'

Chef’s Table met Diego

De Chef’s Table op DGTL festival zal tussen 12:30 en 14:30 geopend zijn. Gasten kunnen plaatsnemen aan de Chef’s Table, met een goed uitzicht op de keuken van chef Diego. Hij zal daarbij live zijn nieuwontwikkelde Smashed burgers bereiden en serveren.