Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Friet- en aardappelproducten

Sweet Potato Fries van Farm Frites in het jasje van Ter Marsch & Co.

Hoe Ter Marsch & Co zich onderscheidt met Sweet Potato Fries

Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....

Perry van der Ree kiest Chef’s Harvest: 'Klanten komen ervoor terug'

Perry van der Ree kiest Chef’s Harvest: 'Klanten komen ervoor terug'

Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....

Lamb Weston maakt frites van Frites Atelier beschikbaar voor horeca

Lamb Weston maakt frites van Frites Atelier beschikbaar voor horeca

Frietmaker Lamb Weston heeft in samenwerking met Sergio Herman Frites Atelier-Frites gelanceerd. Het aardappelproduct is voor chefs en restaurants...

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: wel of niet voorbakken, hoe frituren en kruiden?

Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...

Bram Ladage viert de nieuwe oogst Aardappeloogstdag

Bram Ladage viert de nieuwe oogst Aardappeloogstdag

Op de tiende editie van de oogstdag zetten Rotterdamse patatboer Bram Ladage en hun aardappelleverancier Novifarm één van de duurzaamste gewassen van...

Transporteur vliegt aardappelen naar Japan vanwege friettekort

Transporteur vliegt aardappelen naar Japan vanwege friettekort

Een Amerikaanse transporteur gaat drie vliegtuigen vol aardappelen naar Japan transporteren. Daarmee moet het grote tekort aan aardappelen in dat...

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Aardappelen voor verse friet: dit zijn de populairste piepers

Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...

Vincent Oud, AnyTyme Snack en Dine in Lelystad serveert sinds 2 jaar zoete-aardappelfriet.

Interesse in zoete-aardappelfriet stijgt

De zoete aardappel is hot in de restaurantwereld. Profiteert de cafetariabranche ook van deze trend? Vooralsnog bieden vooral de meer...

Lamb Weston/Meijer definieert 3 wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen

Lamb Weston/Meijer definieert 3 wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen

Aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer heeft drie duurzaamheidsuitdagingen voor 2030 bepaald: gebalanceerd dieet, geen verspilling en klimaatactie....

Vier grote steden en Ede willen stop op groei fastservicerestaurants

Vier grote steden en Ede willen stop op groei fastservicerestaurants

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Ede willen dat maatregelen worden genomen tegen de toename van het aantal fastservicerestaurants. De vijf...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen