
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Perry van der Ree runt een cafetaria, brasserie en cateringbedrijf in Vlaardingen. Onderscheiden met uitstekende friet is voor hem heel belangrijk....
Frietmaker Lamb Weston heeft in samenwerking met Sergio Herman Frites Atelier-Frites gelanceerd. Het aardappelproduct is voor chefs en restaurants...
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...
Op de tiende editie van de oogstdag zetten Rotterdamse patatboer Bram Ladage en hun aardappelleverancier Novifarm één van de duurzaamste gewassen van...
Een Amerikaanse transporteur gaat drie vliegtuigen vol aardappelen naar Japan transporteren. Daarmee moet het grote tekort aan aardappelen in dat...
Wat doe je als eerste als je wil beginnen of overstappen op ambachtelijke friet? Juist, de beste aardappelen kiezen. Doorgaans komen vooral de meer...
De zoete aardappel is hot in de restaurantwereld. Profiteert de cafetariabranche ook van deze trend? Vooralsnog bieden vooral de meer...
Aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer heeft drie duurzaamheidsuitdagingen voor 2030 bepaald: gebalanceerd dieet, geen verspilling en klimaatactie....
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Ede willen dat maatregelen worden genomen tegen de toename van het aantal fastservicerestaurants. De vijf...