Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over HACCP

  • 1548678614
    Wetgeving7 mrt. 25

    De NVWA voert inspecties uit in de horeca: hoe bereid je je voor?

    De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voert onaangekondigde inspecties uit bij horecabedrijven, om vast te stellen of er hygiënisch wordt gewerkt en of er op een veilige manier met voedsel wordt omgegaan. Een dergelijke controle weigeren is eigenlijk geen optie, omdat dat kan leiden tot strafvervolging. Maar als horecaondernemer kun je jezelf wél zo goed mogelijk voorbereiden op deze inspecties.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Reserveringssystemen29 mei 24

    Gesponsord De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

    Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een alles-in-één-platform dat werkt op vrijwel elk toestel.

  • Horeca24 jun. 16

    Digitaliseer HACCP met handige tool

    Het bijhouden van de HACCP-boekhouding is tijdrovend. Opnemen, noteren, opbergen. Dat kan eenvoudiger. Digitaliseer HACCP met deze tool.

  • Horeca8 apr. 08

    Minder hygiëneregels voor midden- en kleinbedrijf

    Voedselproducenten tot 250 werknemers zouden uitgezonderd moeten worden van bepaalde hygiëneregels, vinden de milieuspecialisten in het Europees ...

  • Horeca30 jul. 07

    Koffiezetter met HACCP-keurmerk

    Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het ...

  • Horeca30 jul. 07

    HACCP-regels voor Belgische friturist

    Na vier jaar voorbereiding heeft nu ook de Belgische frituurbranche een handleiding voor de toepassing van HACCP-regels. 'De Gids voor Goede Hygiënische ...

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Hulp bij naleven HACCP-regels
  2. HACCP goed gereld in de horeca
  3. Niet HACCP, maar de discussie is een hype
  1. Online cursus HACCP voor flexwerkers
  2. HACCP-certificaat voor Tilburgs ziekenhuis
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen