
Het bijhouden van de HACCP-boekhouding is tijdrovend. Opnemen, noteren, opbergen. Het leidt in menig bedrijf tot een vuistdikke ordner vol...
Het bijhouden van de HACCP-boekhouding is tijdrovend. Opnemen, noteren, opbergen. Het leidt in menig bedrijf tot een vuistdikke ordner vol...
Voedselproducenten tot 250 werknemers zouden uitgezonderd moeten worden van bepaalde hygiëneregels, vinden de milieuspecialisten in het Europees...
Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het...
Na vier jaar voorbereiding heeft nu ook de Belgische frituurbranche een handleiding voor de toepassing van HACCP-regels. ‘De Gids voor Goede...
EBM heeft vorige maand een digitale voedselthermometer voor professioneel gebruik in het assortiment opgenomen. Zodra u de thermometer aanzet, meet...
Worden we ziek van HACCP? Die vraag stond woensdagmiddag centraal tijdens het tweede cateringdebat op de Horecava in Amsterdam, georganiseerd door de...
De afdeling voeding van het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg behaalde onlangs het HACCP-certificaat voor haar voedings-kwaliteitssysteem. Het St....
Ruim negen op de tien horecaondernemers vindt dat zijn organisatie HACCP goed is geregeld. Dat blijkt uit onderzoek onder beurs bezoekers van de...
Voedselveiligheid wordt in de voedingsindustrie in het algemeen en de catering in het bijzonder steeds belangrijker. Mede daarom wordt een cursus...