Alles over Han Ji

UMAMI by Han opent The Steamed Seafood Bar in Eindhoven

UMAMI by Han opent The Steamed Seafood Bar in Eindhoven

UMAMI by Han breidt uit met The Steamed Seafood Bar in Eindhoven. Met verrassende seafood fusion gerechten wil eigenaar Han Ji de eeuwenoude Chinese...

Zheng serveert een volledig thee-arrangement bij het menu. Foto: Roel Dijkstra Fotografie/Marc Heeman

Thee naast en op het bord: De culinaire kracht van thee

Thee grijpt zijn kans. Nu de discussie over het gebruik van alcohol toeneemt en een gezonde levensstijl voor meer mensen belangrijk is, wordt thee...

Topchef Han Ji bezorgt @home kits door heel Nederland

Topchef Han Ji bezorgt @home kits door heel Nederland

Met de introductie van verschillende Chef@home kits op HanTing.Delivery van chef-kok Han Ji kunnen mensen binnen no time een culinaire ervaring op...

Umami by Han introduceert healthy pairing

Umami by Han introduceert healthy pairing

Chef Han Ji is voortduren bezig met het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid. Samen met zijn team creëerde hij voor Umami by...

Han Ji kookt menu's voor betere lichamelijke balans

Han Ji kookt menu's voor betere lichamelijke balans

Han Ji kookt deze zomer een speciaal menu in zijn restaurant Zheng in Den Haag. Dit 'Royalties Yin Yang menu' zorgt voor een betere lichamelijke...

Chef Han Ji start Chinees streetfood concept in Rotterdam en Eindhoven

Chef Han Ji start Chinees streetfood concept in Rotterdam en Eindhoven

Chef Han Ji, bekend van restaurantconcepten Red Chilli, Umami by Han en restaurant Zheng breidt uit met een nieuw casual concept. Rotterdam en...

Han Ji introduceert Fastronomy bij Zheng Imperial Bar

Han Ji introduceert Fastronomy bij Zheng Imperial Bar

High-end Chinees restaurant Zheng in Den Haag introduceert Fastronomy. 'Eten op niveau maar voor gasten die geen tijd hebben voor een avondvullend...

Foto: Alexander Leiden

Top 41 aller tijden van Aziatische Restaurants

Na ruim 18 jaar zijn de activiteiten van Asia Gastronomica met ingang van 2019 gestopt. Initiatiefnemer Benno Renaud stelde als slotstuk nog een Top...

Han Ji

Chef-kok Han Ji opent namens VCHO Azië Paviljoen

Met ruim 2.500 restaurants is de Aziatische horeca in Nederland goed voor een omzet van €1,3 miljard. De sector groeit nog steeds met innovatieve...

Restaurant Zheng serveert Chinese gerechten op traditionele en ceremoniële wijze

Restaurant Zheng serveert Chinese gerechten op traditionele en ceremoniële wijze

Restaurant Zheng presenteert de Chinese eetcultuur met nieuwe Emperor's Supreme Collection. Chinese gerechten worden op traditionele en ceremoniële...