Lseven Boxtel
UMAMI by Han opent The Steamed Seafood Bar in Eindhoven
UMAMI by Han breidt uit met The Steamed Seafood Bar in Eindhoven. Met verrassende seafood fusion gerechten wil eigenaar Han Ji de eeuwenoude Chinese...
UMAMI by Han breidt uit met The Steamed Seafood Bar in Eindhoven. Met verrassende seafood fusion gerechten wil eigenaar Han Ji de eeuwenoude Chinese...
Thee grijpt zijn kans. Nu de discussie over het gebruik van alcohol toeneemt en een gezonde levensstijl voor meer mensen belangrijk is, wordt thee...
Met de introductie van verschillende Chef@home kits op HanTing.Delivery van chef-kok Han Ji kunnen mensen binnen no time een culinaire ervaring op...
Chef Han Ji is voortduren bezig met het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid. Samen met zijn team creëerde hij voor Umami by...
Han Ji kookt deze zomer een speciaal menu in zijn restaurant Zheng in Den Haag. Dit 'Royalties Yin Yang menu' zorgt voor een betere lichamelijke...
Chef Han Ji, bekend van restaurantconcepten Red Chilli, Umami by Han en restaurant Zheng breidt uit met een nieuw casual concept. Rotterdam en...
High-end Chinees restaurant Zheng in Den Haag introduceert Fastronomy. 'Eten op niveau maar voor gasten die geen tijd hebben voor een avondvullend...
Na ruim 18 jaar zijn de activiteiten van Asia Gastronomica met ingang van 2019 gestopt. Initiatiefnemer Benno Renaud stelde als slotstuk nog een Top...
Met ruim 2.500 restaurants is de Aziatische horeca in Nederland goed voor een omzet van €1,3 miljard. De sector groeit nog steeds met innovatieve...
Restaurant Zheng presenteert de Chinese eetcultuur met nieuwe Emperor's Supreme Collection. Chinese gerechten worden op traditionele en ceremoniële...