
Tweesterrenchefs Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en Hans van Wolde van Brut172 in Reijmerstok hebben de handen ineen geslagen...
Tweesterrenchefs Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en Hans van Wolde van Brut172 in Reijmerstok hebben de handen ineen geslagen...
Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.
Het tweesterrenrestaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reimerstok is met 17,5 punten de Hoogste nieuwkomer in Restaurantgids Gault&Millau 2022. Dit...
Een mooie Zuid-Limburgse samenwerking tussen Hans van Wolde en Rob Nicolai. Als de eigenaar van Friterie aon de Kirk in Sibbe-Valkenburg tijdens de...
Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van € 2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht...
Hans van Wolde kan het niet genoeg benadrukken: de twee sterren die Michelin zijn restaurant Brut172 heeft toegekend, vooral een beloning voor zijn...
Hans van Wolde, eigenaar van restaurant Brut172 start in Reijmerstok meer horeca. Tegenover Brut172 komt een hotel, frituur, ijssalon en een...
Bierbrouwer Leffe overhandigt tijdens de kerstperiode 1100 maaltijden van sterrenchefs Hans Van Wolde van Brut 172 en Lionel Rigolet van Comme Chez...
Chef Hans van Wolde van Brut172 in Reijmersstok houdt samen met Danny Keppels van Event Management Group een kalkoenen drive-thru. De ondernemers...