
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Het aspergeseizoen gaat binnenkort weer van start. Asperges zijn een mooi en lekker product om een speciaal, tijdelijk menu mee te maken. Maar hoe...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Een team van 25 koks bereidt bij Nela in Amsterdam voor 1000 couverts per week alles zelf op de verschillende open vuren in een slim ingedeelde...
De overheid wil van het gas af. Plan is om zo rond 2050 niet meer te koken op aardgas. Hoe bevalt het ondernemers die de stap al hebben gezet naar...
Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van € 2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen...
Een Aziatische runderstoof, een chocoladegemberstoof met Ierse whiskey en meer stoofgerechten met wereldse smaken zijn de oogst van de 'stoofathon'...
Femke van den Heuvel traint al jarenlang chefs die zich willen bekwamen in de wereld van de plantaardige keuken. Zowel recepten als de kooktechnieken...
Meer dan 70 leerling-koks van het ROC Albeda Rotterdam hebben afgelopen week met succes met een oosters gerecht het praktijkexamen afgelegd. Dat...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht...