Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Terras top 100
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Terras top 100
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Koken en Kooktechnieken

    NieuwsRestaurant

    Cheflix haalt €2 miljoen op voor meer video’s van sterrenchefs

    Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van € 2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen...
    Cheflix haalt €2 miljoen op voor meer video’s van sterrenchefs
    ArtikelRestaurant

    Variaties van stoofgerechten: met kerrie, chocolade of kokos

    Een Aziatische runderstoof, een chocoladegemberstoof met Ierse whiskey en meer stoofgerechten met wereldse smaken zijn de oogst van de 'stoofathon'...
    Variaties van stoofgerechten: met kerrie, chocolade of kokos
    ArtikelRestaurant
    gesponsord

    Haal de complexiteit uit je keuken met slimme ingrediënten

    Personeelsgebrek is een uitdaging in veel keukens. En in deze tijd helemaal. De witte brigade heeft moeite om alle voorbereiding uit te voeren, maar...
    Haal de complexiteit uit je keuken met slimme ingrediënten
    ArtikelRestaurant

    Fabulous Vegan Chef: 'Vegan keuken nog vol geheimen'

    Femke van den Heuvel traint al jarenlang chefs die zich willen bekwamen in de wereld van de plantaardige keuken. Zowel recepten als de kooktechnieken...
    Fabulous Vegan Chef: 'Vegan keuken nog vol geheimen'
    NieuwsRestaurant

    70 leerling-koks geslaagd voor de Aziatische keuken

    Meer dan 70 leerling-koks van het ROC Albeda Rotterdam hebben afgelopen week met succes met een oosters gerecht het praktijkexamen afgelegd. Dat...
    70 leerling-koks geslaagd voor de Aziatische keuken
    NieuwsRestaurant

    Acht bekende chefs maken iconische snacks na in tv-serie Snackmasters

    Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht...
    Acht bekende chefs maken iconische snacks na in tv-serie Snackmasters
    NieuwsFastservice

    Snacks in de schijnwerpers in nieuw tv-programma RTL 4

    RTL 4 zendt vanaf dinsdag 27 april het programma Snackmasters uit. In zeven afleveringen strijden acht chef-koks tegen elkaar. Het doel: een...
    Snacks in de schijnwerpers in nieuw tv-programma RTL 4
    ArtikelRestaurant

    Vijf manieren om wél op te vallen met asperges

    Gaap. De asperges komen er aan. Ik verwacht veel nieuwsbrieven die in het teken staan van asperges. Asperge (afhaal)menu’s, asperge-boxen, lunches to...
    Vijf manieren om wél op te vallen met asperges
    NieuwsRestaurant

    Sterrenchefs verzorgen livestream kookworkshops

    Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en Egon van Hoof van MOS in Amsterdam gaan livestream...
    Sterrenchefs verzorgen livestream kookworkshops
    ArtikelRestaurant

    Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse

    Dit is een recept voor mousse van Sint-Jakobsschelpen, coquilles. Het is een zeer lichte mousse die goed combineert met uitgesproken smaken.
    Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen