Lumière Maastricht
Curio en Gijs Kemmeren starten 15-weekse opleiding plant-based koken
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Na bijna vijftig jaar lijkt er een einde te komen aan restaurant Peking in Sassenheim.
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool hebben weer gestreden om de jaarlijkse Bokkedoorns Award.
Zelf tempé maken opent de deur naar eindeloze culinaire mogelijkheden. Robin Collard, chef van restaurant Ethica in Den Haag, deelt zijn inzichten over fermentatie, ingrediënten en technieken om tempé naar een hoger niveau te tillen.
Op dinsdag 18 februari heeft Nederland zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Wales in 2026.
Horecabedrijven zitten te springen om talent, en studenten zoeken naar de perfecte leerplek.