Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Kosten besparen

  • Keuken-inrichten8 mei 25

    Zo kun je energie besparen in de horeca

    Energie besparen blijft voortdurend actueel. Misset Horeca zet de tips voor energiebesparing op een rij.

  • Kosten besparen6 mrt. 25

    Bij het kopen van deze (groot)keukenapparatuur krijg je geld terug

    De overheid geeft subsidie bij de aanschaf van apparatuur dat energiezuinig(er) is of zorgt voor minder CO2-uitstoot. Dat is de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Je kunt dan 40% van de investeringskosten aftrekken van de winst.

  • Maaltijdbezorging12 dec. 24

    Homie presenteert zichzelf als uitdager van bezorgreuzen

    Online bestelplatform Homie timmert hard aan de weg. De dienst waarmee eten besteld kan worden, stelt goedkoper te zijn dan giganten als Thuisbezorgd en Uber Eats.

  • Herbert Wiggerman
    Bier24 okt. 24

    Onderzoek: Slechte taptechniek kost horeca miljoenen euro's

    Miljoenen liters bier gaan jaarlijks verloren door slecht tappen. Dit onderzoek toont hoe eenvoudige verbeteringen enorme winsten kunnen opleveren voor horecaondernemers.

  • Energie en Energievoorziening25 sep. 24

    3 tot 5 procent besparen op je energierekening

    Een duidelijk inzicht in energie- en gasverbruik leidt in de praktijk vaak tot een besparing van 3 tot 5 procent.

  • De Brink in Deventer
    Duurzaamheid3 jul. 24

    Deventer horeca krijgt energiescan aangeboden

    Horecabedrijven in Deventer krijgen een energiescan van de gemeente. Zo wordt duidelijk op welke manieren deze ondernemingen hun energieverbruik kunnen verminderen. Het initiatief komt voort uit de motie 'Duurzame terrassen'.

Meer artikelen

  1. Christian Weij weet waarom horeca meer moet fermenteren: 'Gooit nu de helft van je geld weg'
  2. Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'
  3. Prijsgedoe in de horeca tegen zere been Haagse ondernemer: 'Waarom vergelijken?'
  4. Financieel gezond in de horeca: 'Je moet bovenop de kosten zitten'
  5. Vijf tips om de kosten van je horecazaak te verminderen
  6. Huurders kunnen mogelijk besparen op één van de grootste kostenposten: de huurprijs
  1. 14 energiebesparingstips voor vaatwassers
  2. Met diepgaande energiescan kunnen hotels verduurzamen en besparen
  3. Koks over koken op inductie: 'Van het gas is nog niet zo makkelijk'
  4. Sauna dicht, thermostaat omlaag: dit doen hotels in de energiecrisis
  5. Koken zonder gas: wat komt er allemaal bij kijken?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen