Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Michelin 2021

  • Vincent Gasseling, Tonny Berentsen en Maurijn Gasseling (v.l.n.r.).
    Horeca31 mrt. 21

    Vader in cafetaria, zoon in sterrenkeuken: 'Frikandellen voor De Kromme Dissel'

    Vincent Gasseling van Snack Plus in Doetinchem bracht woensdag 31 maart een verrassingsbezoek aan De Kromme Dissel in Heelsum. De ondernemer kwam de brigade feliciteren met het feit dat ze voor het vijftigste jaar een ster ontvingen van Michelin. Zijn zoon Maurijn werkt er in de keuken. Uiteraard koos hij voor een passend cadeau: een doos vol met XXL-frikandellen.

  • Restaurant Lucas Rive, Hoorn
    Horeca30 mrt. 21

    Deborah Rive reageert op sterverlies Restaurant Lucas Rive

    Restaurant Lucas Rive in Hoorn verliest haar Michelinster voor 2021. Deborah Rive laat weten dat ze wordt overspoeld met ongeruste belletjes, berichtjes en mailtjes. 'Michelin heeft dit bewust gedaan aangezien het restaurant openbaar in de verkoop staat.'

  • Het team van De Kromme Dissel proost op het jubileum.
    Horeca29 mrt. 21

    Restaurant De Kromme Dissel: 50 jaar Michelinster

    Nu het eindelijk zwart op wit staat dat restaurant De Kromme Dissel voor het vijftigste jaar op rij een Michelinster mag dragen, valt er een last van de schouders van chef Tonny Berentsen. Hij is Michelin én Fletcher dankbaar.

  • Horeca29 mrt. 21

    Michelin Service Award voor Cindy Borger: 'Ze combineert flair met charisma'

    'Deze gastvrouw combineert flair met charisma en heeft kennis te over', aldus Michelin over de toekenning van de Service Award aan Cindy Borger. De eigenaar van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn reageert met de woorden 'heel vet' als we haar vertellen wat de rode gids over haar schrijft. 'Ik ben oprecht trots op deze prijs.'

  • Horeca29 mrt. 21

    Michelin 2021: 113 sterrenrestaurants in Nederland

    Nederland telt voor 2021 113 restaurants met een of meerdere Michelinsterren. Per saldo zijn dat er twee meer dan in 2020. Daarnaast zijn voor het eerst Groene Michelinsterren uitgereikt, acht stuks. Onder meer het driesterrenrestaurant De Librije van Jonnie en Therese Boer in Zwolle mag er een dragen.

  • Restaurant29 mrt. 21

    Edgaras Razminas, Michelin Sommelier van het Jaar: 'Buiten de lijntjes kleuren loont'

    Edgaras Razminas is door Michelin verkozen tot Sommelier van het Jaar. De geboren Litouwer werkt acht jaar bij De Lindehof in Nuenen en is nu zo'n zes jaar sommelier. 'Dat ik nu al zo'n prijs krijg, is denk ik een beloning voor het feit dat ik buiten de lijntjes kleur en altijd mezelf blijf.'

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Young Chef Award Michelin voor Alex Haupt van 101 Gowrie
  2. Patrick van 't Hart van Zeezout: 'Eindelijk die Michelinster!'
  3. Joris Bijdendijk: 'Naast Rijks heeft nu ook Wils Michelinster'
  4. Weer Michelinster voor Pieter de Ronde
  5. Dennis Huwaë (Daalder): 'Ik ben denk ik al dronken'
  6. Tilia Etten-Leur: 'Michelin waardeert onze nieuwe koers'
  7. De Nieuwe Winkel: 'Lange tijd gedacht dat Michelin niet met de tijd meeging'
  8. Ollie Schuiling - Kasteel Heemstede: 'We slaan maandag de koffie maar over'
  1. Richard van Oostenbrugge: 'We gingen echt voor die tweede Michelinster'
  2. Thijs Meliefste: 'Eindelijk is die Michelinster er'
  3. Liveblog Michelin 2021: primeur Groene Sterren voor Nederland
  4. Uniek jubileum: Bij sterbehoud 50 jaar Michelinster voor Kromme Dissel
  5. Werner Loens van Michelin over restaurant-inspecties in coronatijd
  6. Presentatie Michelin Belux 2021 volledig digitaal
  7. Michelin onthult drie nieuwe namen uit gids voor 2021
  8. Michelin stelt gidspresentatie uit tot maart 2021
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen