
Ontwikkelingen in de keuken: energiemanagement en efficiency
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. ‘Het...
Restaurant Valencia in Deventer heeft een bijzondere manier om pizza's van keuken (boven) naar gast (beneden) te brengen. Ze gaan in het reuzenrad!...
Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste stek voor veel...
Het kan een buitenkansje zijn om via een online veiling een goede combisteamer te bemachtigen, of juist om je interieur te verkopen bij een...
Een alleskunner is het, de combisteamer. Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken...
Nu de restaurants helaas weer dicht zijn, staat veel keukenapparatuur opeens stil - als je tenminste geen afhaal doet. Dit is niet zonder risico. Het...
Bedrijven die willen investeren in energiezuinige grootkeukenapparatuur kunnen vanaf 1 januari 2020 wederom rekenen op fiscaal voordeel via de...
Op maandag 13 januari worden de Horecava Innovation Awards uitgereikt. In de vier categorieën Equipment & Services, Food & Beverage, Digital, Apps &...
Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis op Texel heeft het eerste hoogseizoen gedraaid met de nieuwe keuken. Van gas naar inductie, van hokkerig naar één...