Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Ovens

  • Keukenmanagement7 nov. 25

    't Voorhuys in Emmeloord investeerde 5 ton in een nieuwe keuken: 'Het werd een complete verbouwing'

    Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys is in 1996 gestart door Joke en Erik Hellendoorn en werd in 2013 door dochter Renée en haar partner Twan Hakvoort overgenomen. 'Vanaf dat moment zijn we gaan nadenken en sparen voor een nieuwe keuken', vertelt Hakvoort.

  • Horeca17 mei 22

    Video: Pizza's per reuzenrad van keuken naar gast bij Valencia

    Restaurant Valencia in Deventer heeft een bijzondere manier om pizza's van keuken (boven) naar gast (beneden) te brengen. Ze gaan in het reuzenrad! Kijk hier hoe dit gebeurt.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca17 mei 22

    Gesponsord Kleine Keuken - 'Iedereen kan met de Merrychef oven werken'

    Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste stek voor veel Limburgers die uit hun werk of uit het voetbal gezellig bijpraten. Sinds kort kunnen gasten er naast een versgetapt of lokaal biertje óók terecht voor gerechten en pubfood. Eigenaresse Stephanie van der Pal: 'Heerlijke gerechten bereiden we met een druk op de knop.'

  • Horeca22 okt. 20

    Corona-shutdown: voorkom schade aan horeca apparatuur

    Nu de horeca op slot zit, staat veel keukenapparatuur stil. Dat is niet ronder risico. Het langdurig stilstaan kan zorgen voor schade aan de onderdelen. Horeca apparatuur onderhouden is noodzakelijk: ontkalken en het verversen van olie - is bij veel apparaten noodzakelijk om schade te voorkomen.

  • Horeca8 jan. 20

    Keuze energiezuinige keukenapparatuur nog aantrekkelijker

    Bedrijven die willen investeren in energiezuinige keukenapparatuur kunnen vanaf 1 januari 2020 wederom rekenen op fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit voordeel kan oplopen tot wel 45 procent aftrekbare kosten van de fiscale winst bovenop de gebruikelijke afschrijving.

  • Horeca19 dec. 19

    Nominaties Innovation Awards categorie Equipment & Services

    De nominaties Innovation Awards zijn bekend. In de vier categorieën Equipment & Services, Food & Beverage, Digital, Apps & Social Media en Concepts, Interior & Design wordt een winnaar bekendgemaakt. Ook krijgt één van de inzendingen de Karel de Vos Duurzaamheid Award. 

Meer artikelen

  1. Miele introduceert innovatieve manier van koken
  2. De vier keukens van QO hotel
  3. Hakvoort Professional en Homint openen deuren Experience Center in Venlo
  4. Trends in bakwanden: 'Ronde ketels voor extra beleving'
  5. 'Transferoven ideaal bij verse friet'
  6. Kwekkeboom Oven volwaardig alternatief voor frituren
  7. Gouden Koksmuts alleen voor teams toprestaurants
  8. Ceo Royaan: 'Retail stuwt verkoop in foodservice
  9. Royaan meldt primeur: ovensnacks Kwekkeboom met krokante korst
  10. Eigen snackwagen na gedwongen vertrek uit pand
  11. Jan Smink met 11e plek naar finale Bocuse d'Or
  12. Eerste La Place nieuwe generatie in Leiden
  13. Aardbeienijs op stokje wint De Smaak van NL
  14. Open dag versefritesleverancier Schaap druk bezocht
  15. Video Foodhunting: Signature dish van Carlo Chantrel van De Zwaan*
  1. Corendon verkoopt frites in vliegtuig
  2. SAB start met live koffieconcept
  3. Hakvoort neemt Rubbens over
  4. Nieuw Italiaans restaurant in Eindhovens hotel
  5. Spaanse topkok gaart watermeloen op 80 graden
  6. Telegraaf hekelt erwtensoep in bedrijfskantines
  7. Snackbar Kees Kroket weer open
  8. Just-Eat trakteert op 25.000 maaltijden
  9. Zoë Lensen wint Gouden Garde
  10. Tevreden Nederlands Bocuse-team: 'Gerechten visueel goed
  11. Megaklus voor Holiday Inn Leiden
  12. Domino's pizza Utrecht wil Europees record pizzaverkoop breken
  13. Gezonde cateringactie in de schoolkantine
  14. Exclusief restaurant op actieve IJslandse vulkaan
  15. Stap voor stap Taai Taai maken
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen