
Nieuwe sous, maître en sommelier voor Voltaire*
Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.
Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.
Michelin heeft weer twee nieuwe namen van restaurants onthuld die worden opgenomen in de selectie voor 2022. Welke onderscheiding deze restaurants...
Arturo Dalhuisen heeft vanaf 1 januari jl. de leiding van de keuken van Voltaire op zich genomen. Bij het restaurant op Parc Broekhuizen gaat hij...
Robert Poel heeft zijn baan bij restaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum opgezegd. 'Ik vond die ster halen het mooiste wat ik heb gedaan....
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum en het Conservatorium hotel in Amsterdam zijn verkozen tot de Beste Luxury Lifestyle Hotels 2021.
Ewout Eleveld verruilt na 17 jaar de keuken van Jacob Jan Boerma om te gaan koken in zijn eigen keuken bij Bistro Lof op Parc Broekhuizen. Tijdens de...
Ewout Eleveld start in de eerste week van december met Bistro Lof op Parc Broekhuizen. Niet met 80 couverts, maar maximaal 14. En deze gasten blijven...
Jacob Jan Boerma heeft Tweede Paasdag voor 260 personeelsleden van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede een driegangenlunch gekookt. In de keukens van...
Jacob Jan Boerma en de coronacrisis: de eigen agenda met internationale consultancy jobs en kookevents is leeg geveegd. De ondernemer heeft het...
Het keukenteam van Parc Broekhuizen steekt de handen tijdens de coronavirus-crisis op een andere manier uit de mouwen dan dat het gewend is. ‘De koks...