Kuppens Management
Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.
Horecaondernemers zetten steeds creatievere middelen in om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook worden creatieve dingen bedacht om personeel te binden.
Ludieke en opvallende wervingsacties werken. Ze trekken niet alleen aandacht, maar zorgen ook voor gemotiveerd personeel.
Personeelstekort was jarenlang hét thema binnen onze sector. En laten we eerlijk zijn: het blijft een uitdaging. KHN-voorzitter Marijke Vuik laat haar licht schijnen op het onderwerp.
ABN AMRO publiceert een nieuwe analyse over de Nederlandse vrijetijdssector. Het rapport gaat in op de afvlakkende volumegroei na de post-coronapieken en de impact van personeelstekorten en hoge kosten.
Enigszins verborgen in het centrum van Amsterdam huist al 40 jaar poolcafé De Keu. Mede-eigenaar Bas van der Voort over het succes van niets veranderen en hoe de grootste brouwerij van Nederland zijn gelijk bevestigt.
Ondernemers verwachten in 2025 meer personeel aan te nemen, maar zijn minder positief dan een jaar geleden. Het meest negatief zijn ondernemers in de horeca.