
‘Doet het kabinet de snackbar terecht in de ban?’ Die vraag stond afgelopen weekend centraal in de rubriek ‘De Kwestie’ van De Telegraaf....
‘Doet het kabinet de snackbar terecht in de ban?’ Die vraag stond afgelopen weekend centraal in de rubriek ‘De Kwestie’ van De Telegraaf....
ProFri, de vakvereniging van frituurbedrijven, laakt het wetsvoorstel dat gemeenten de mogelijkheid geeft nieuwe snackbars uit hun openbare ruimte te...
Hans Hus (66) is officieel begonnen met het genieten van zijn ‘oude dag’. Kwalitaria Nootdorp is inmiddels in handen van zoon Dennis en sinds eind...
Het vakmanschap van De Daltons in Voorthuizen is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri.
Na met Goud Bekroonde snacks heeft Arn Zuyderduin van Frituur Van Gogh in Amersfoort nu ook het keurmerk Goed Gefrituurd in ontvangst genomen.
Cafetaria Liana in Sint Willebrord heeft andermaal het keurmerk Goed Gefrituurd ontvangen. Het Brabantse bedrijf beschikte al lang over dit keurmerk,...
Restaria Nieuwveld in Poortugaal, vorig jaar geopend, heeft het keurmerk Goed Gefrituurd bemachtigd, een bekroning van uitmuntend vakmanschap voor...
De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken. Dat zegt Hans van Ballegooijen van Restaria. 'We...
Het Goed Gefrituurd Keurmerk prijkt nu op de gevel van Cafetaria Ketting in Hoogvliet. Ondernemer Danny Ketting laat op deze manier nog beter zien...
ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in...