1. Robot op terras bij Nielz: 'Niet alleen "gimmick", ook functioneel'
  2. Stadshaven Brouwerij brouwt bier op basis van AI
  3. Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie
  4. McDonald's opent volledig geautomatiseerd restaurant
  5. Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties
  6. Robot Ketty serveert friet en burgers bij Kwalitaria Ommen
  7. Robot Temi scant QR-code in horeca
  8. Bestellen met de tablet: een verlichting voor medewerkers
  9. Restaurant Sushi San opent met onderscheidende kaart en robots in de bediening
  10. The Hangar in Teuge zet robot in voor bediening
  11. Vijf horecatrends belicht: van smartification tot marktontschotting
  12. Dadawan opent vijfde vestiging
  13. Robots in de bediening bij de nieuwste Big Bread Kitchen in Tiel
  14. Danny Deng wil met robots bij Dadawan gastvrijheid verhogen
  15. De 10 horecatrends en ontwikkelingen voor 2020
  1. 'Smart hotel' Yotel Amsterdam experimenteert met drone obers
  2. Edwin van der Meijde: Gitzwarte fantasieën over robots
  3. Innovaties in koffietechniek: robotbarista en zelf capsules maken
  4. Is automatisering de oplossing voor het personeelstekort in de horeca?
  5. GRIF: Vier grote trends gaan gedrag en verwachting van gasten beïnvloeden
  6. Abn Amro: Horecaketens winnen terrein in straatbeeld
  7. Is high tech horeca de oplossing voor alles?
  8. Patrick Beijk: 'Succes behaal je met beleving'
  9. Gastvrijheid is beter op steunzolen
  10. Vier trends staan centraal op InnovationLab Horecava
  11. Robotcafé 'Tipsy Robot' opent deuren
  12. Studenten realiseren unieke bartender-robot
  13. Hoe zien hotels er uit in 2060?
  14. Robothotel Henn-na in Japan: 'Gasten missen toch de menselijke interactie'
  15. Belasting betalen voor robots