1. Stadshaven Brouwerij brouwt bier op basis van AI
  2. Horecatrends: opkomst elixers, Gen-Z en botanische gastronomie
  3. McDonald's opent volledig geautomatiseerd restaurant
  4. Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties
  5. Robot Ketty serveert friet en burgers bij Kwalitaria Ommen
  6. Robot Temi scant QR-code in horeca
  7. Bestellen met de tablet: een verlichting voor medewerkers
  8. Restaurant Sushi San opent met onderscheidende kaart en robots in de bediening
  9. The Hangar in Teuge zet robot in voor bediening
  10. Vijf horecatrends belicht: van smartification tot marktontschotting
  11. Dadawan opent vijfde vestiging
  12. Robots in de bediening bij de nieuwste Big Bread Kitchen in Tiel
  13. Danny Deng wil met robots bij Dadawan gastvrijheid verhogen
  14. De 10 horecatrends en ontwikkelingen voor 2020
  15. 'Smart hotel' Yotel Amsterdam experimenteert met drone obers
  1. Edwin van der Meijde: Gitzwarte fantasieën over robots
  2. Innovaties in koffietechniek: robotbarista en zelf capsules maken
  3. Is automatisering de oplossing voor het personeelstekort in de horeca?
  4. GRIF: Vier grote trends gaan gedrag en verwachting van gasten beïnvloeden
  5. Abn Amro: Horecaketens winnen terrein in straatbeeld
  6. Is high tech horeca de oplossing voor alles?
  7. Patrick Beijk: 'Succes behaal je met beleving'
  8. Gastvrijheid is beter op steunzolen
  9. Vier trends staan centraal op InnovationLab Horecava
  10. Robotcafé 'Tipsy Robot' opent deuren
  11. Studenten realiseren unieke bartender-robot
  12. Hoe zien hotels er uit in 2060?
  13. Robothotel Henn-na in Japan: 'Gasten missen toch de menselijke interactie'
  14. Belasting betalen voor robots
  15. Is uw gast klaar voor de robot?