Lseven Boxtel
Nick Bril verhuist met The Jane, huur zou 23.000 euro per maand bedragen
De Nederlandse chefkok Nick Bril gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Het restaurant, gevestigd in een kapel, trekt...
De Nederlandse chefkok Nick Bril gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Het restaurant, gevestigd in een kapel, trekt...
Nog een stap te gaan en Thomas Groeneveld mag zich Master Sommelier noemen. De Nederlander, sinds 2016 woonachtig in Australië, behaalde vorige week...
Twee jaar na de opening van Blueness Antwerp besluiten Sergio Herman en de familie Dheedene om de deuren van het fine dining restaurant in Antwerpen...
Kaatje bij de Sluis* bestaat 50 jaar. Voor ondernemers Lotte Veldman en Thomas Deli reden voor een feestje. Zij pakken uit met een speciaal...
Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...
In zijn nieuwe restaurant PrivéPrivée in Antwerpen kookt Sergio Herman weer zelf voor gasten. De 53-jarige chef staat op regelmatige basis zelf...
The Butcher in Amsterdam en het befaamde Frites Atelier slaan vanaf 8 februari de handen ineen voor een haute fast food samenwerking. Tijdens een...
Sergio Herman gaat een nieuw restaurant openen in Antwerpen, waar hij zélf weer achter de kachel gaat staan. In de zaak 'Oud Sluis & Beyond', die in...
Sergio Herman zet twee nieuwe creaties op de kaart bij Frites Atelier. De Limited Edition 'Turkish Delight' en de vegetarische Frites Special 'Veggie...
Frites Atelier heeft een overeenkomst gesloten met een franchisepartner in het Turkse Istanboel. Op dit moment is het concept uit de koker van Sergio...