Strandhotel Cadzand introduceert slapen op het water

Strandhotel Cadzand introduceert slapen op het water

Het Strandhotel in Cadzand-Bad heeft de overnachtingsmogelijkheden uitgebreid met twee luxe yachts. De volledig ingerichte boten liggen in de jachthaven en hebben een capaciteit van maximaal zes personen.

De boten van het hotel dragen de namen Stranded001 en Stranded002. ‘Bij hoog of laag tij, op de twee luxe yachts bent u een gelukkige ‘Strand-ed passenger’, schrijft het Zeeuwse Strandhotel daarover.

Volledig gemeubileerd

Beide gemeubileerde yachts hebben een achterdek en een flybridge met ligkussens, een salon met tv, zes slaapplekken, drie slaapcabines, een espressomachine en een gevulde minibar. Koken is vanwege de brandveiligheid niet toegestaan.

Sergio Herman

Voor eten en drinken kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het hotel, waar alle f&b valt onder de verantwoordelijkheid van Sergio Herman. Daar is recent Bar Forty Nine geopend als vervanger van Blueness, dat de deuren heeft gesloten.

Deze nieuwe lobbybar is van woensdag tot en met zondag geopend voor cocktails, wijnen en gerechten. Op vrijdag- en zaterdagavond draait er een dj.

Blueness dicht

Naast de bar is bovendien Terrace Forty Nine gelanceerd. Gelegen aan de boulevard vlak voor het hotel en geopend van vrijdag tot en met maandag.

Blueness opende in augustus 2018 als een lobbybar met op Japan georiënteerde cocktails en bar food. Het maakte deel uit van de vernieuwing van het hotel, dat ook nog de restaurants Pure C en AIRrepublic exploiteert.