Exclusieve samenwerking tussen The Butcher en het Frites Atelier

Exclusieve samenwerking tussen The Butcher en het Frites Atelier
Yossi Eliyahoo en Sergio Herman.

The Butcher in Amsterdam en het befaamde Frites Atelier slaan vanaf 8 februari de handen ineen voor een haute fast food samenwerking. Tijdens een periode van drie maanden zal The Butcher een speciaal menu presenteren met vijf 'loaded fries' gerechten, gecreëerd in samenwerking met het Frites Atelier.

De high-end burgerbar The Butcher in Amsterdam, onderdeel van de hospitalitygroep The Entourgae Group, kondigt de samenwerking aan met het Frites Atelier en Sergio Herman. De twee merken bundelen hun krachten om een speciaal menu te introduceren dat de kenmerkende smaken en stijlen van beide concepten weerspiegelt.

Het menu

De volgende gerechten zijn voor deze samenwerking gecreëerd:
* The Mexican, een smaakvolle creatie met gegrilde kip
* Smashed It, een innovatief gerecht dat de populaire ‘smashed burger’ combineert met friet
* Back Ribs
* Nacho Libre, een vegetarische optie met knapperige nacho chips
* Papas Bravas dat geïnspireerd is op de patatas bravas

Om deze samenwerking feestelijk af te trappen organiseerde The Butcher een exclusief evenement, dat plaats vond bij The Butcher Albert Cuypstraat. Begin december onerging deze locatie een complete transformatie. 'We brengen met deze samenwerking twee vooraanstaande namen in de culinaire wereld samen. Beide staan bekend om hun toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en unieke smaakcombinaties.' Alle vijf gerechten staan drie maanden op de menukaart bij alle The Butcher locaties.

Het Frites Atelier, mede opgericht in 2016 door Michelinsterren chef Sergio Herman, staat bekend om zijn toewijding naar het bieden van de allerbeste Frites, met toppings die seizoensgebonden zijn.