The Butcher transformeert naar nieuw concept

The Butcher transformeert naar nieuw concept

The Butcher ondergaat een opvallende transformatie, waarbij gasten een veelzijdige ervaring gaan beleven. Op 4 december opent het vernieuwd concept op de locaties aan de Albert Cuypstraat en de Gerard Doustraat.

Het vernieuwd concept behoudt de kenmerkende high-end burgers, maar biedt ook een uitgebreid scala aan cocktails. The Butcher streeft ernaar om de gasten een nog verfijndere en veelzijdige culinaire ervaring te bieden.

Visuele transformatie met graffiti-kunst

Naast culinaire verfijning ondergaat de locatie een visueel indrukwekkende transformatie in samenwerking met de popartiest Selwyn Senatori. Zijn spraakmakende graffiti-kunst, vol humor en ondeugd, geeft de muren en het plafond van The Butcher een onderscheidend karakter. De iconische Delfts blauwe tegels sieren de ruimte met treffende quotes, terwijl ze knipogen naar degenen die The Butcher bezoeken.

Burgers en cocktails

Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. De burgers bestaan uit het vlees met de juiste mix van kruiden en de geheime The Butcher saus en het semi-brioche brood. Het menu van The Butcher behoudt zijn klassiekers, waaronder de befaamde ‘The Butcher With Cheese’, de glorieuze ‘The Butcher Angus Beef Burger’, ‘The Ugly’ en The Butcher’s Wife favorite’ chicken burger.

Het  cocktailmenu bestaat uit standaard cocktails die op een unieke manier gecreëerd en geserveerd worden, wat een extra dimensie toevoegt aan het concept. Met creaties als de Butcher’s Mule, Roasted Pigeon en Sassy Cow, wordt de eetervaring compleet gemaakt.