The Butcher opent vestiging Groot Brittannië 

The Butcher opent vestiging Groot Brittannië 

Na Amsterdam, Berlijn en Ibiza te hebben veroverd, trekt The Butcher naar een nieuwe bestemming en lanceert zijn gourmet hamburgers in Manchester.

Voor het eerst betreedt de burgerbar het Verenigd Koninkrijk en zal onderdeel uitmaken van een nieuwe entertainmentlocatie in Manchester.

In Manchester neemt The Butcher zijn intrek in de Urban Playground. Deze entertainmentbestemming, met een exclusieve 'The Cube live-ervaring' biedt games uit de show Putters en een minigolfbaan met unieke technologie.

Gourmet hamburgers

The Butcher heeft verschillende vestigingen in Nederland, Duitsland en Spanje. Haute fastfood wordt à la minute met de meest verse ingrediënten bereid. Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef.

Het menu in Manchester bestaat uit alle klassiekers: de Angus beefburger, ‘The Ugly’, ‘The Silence of the Lamb’, Wife Favourite’ chicken burger, ‘The Codfather’, fish and chips en ‘The Veggie Delight’. Ook staan er milkshakes op het menu.

In 2012 opende The Butcher op de Albert Cuyp. Daarna volgde de opening van The Butcher West (2014), de The Butcher on Wheels foodtruck (2016), Berlijn (2016), Nine Streets (2016), The Butcher Social Club (2016) en Ibiza (2017).