Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega
ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in...
ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in...
Roger Gielen wil met Snackpoint maar één ding: een plek hebben in de hoofden van zijn gasten. De eigenaar en formulemanager biedt onderscheidende...
Roger en Marlie Gielen en team hebben Snackpoint Bunde heropend op een nieuwe locatie in het dorp. De nieuwe zaak is zes keer zo groot, heeft de...
Met regelmaat zet Snackpoint nieuwe snacks succesvol in de markt. De jongste introductie is de Bacon Knakker. Raymond Knoors van Snackpoint Knoors...
De formule Snackpoint verwelkomt voor het einde van 2020 nog vijf tot zeven nieuwe ondernemers. Dat laat formuledirecteur Roger Gielen weten.
Cafetaria's koesteren hun afhalers, maar doen ook meer moeite om gasten te verleiden in de zaak te eten. De actuele interieurtrends voor de...
Snackpoint Munstergeleen is na flinke opknapbeurt heropend. De zaak, die wordt gerund door bedrijfsleider Lestie Dams, is -op de vloer na- volledig...
Menno de Koe van Snackpoint De Passage in Wolvega heeft zijn zaak na de horecasluiting heropend in de stijl van een fifties American diner. Gasten...
Hoe reageren cafetaria's op de verlenging van de horecasluiting die premier Rutte op 21 april aankondigde? Waar collega's met cafés en restaurants...
De nieuwste Snackpoint staat in het Limburgse Munstergeleen. De zaak van Snackpoint-directeur Roger Gielen en zijn vrouw Marlie wordt gerund door...