Alles over Tonny Berentsen

Restaurant De Kromme Dissel breekt weer record met Michelinster

Restaurant De Kromme Dissel breekt weer record met Michelinster

Tijdens de jaarlijkse sterrenceremonie van Michelin Nederland heeft restaurant De Kromme Dissel uit Heelsum voor het 52e jaar op rij, de felbegeerde...

Maître sommelier Ronnie Brouwer en chef-kok Tonny Berentsen vierden vorig jaar ook al het record.

Restaurant De Kromme Dissel breekt record met Michelinster

Tijdens de jaarlijkse sterrenceremonie van Michelin Nederland heeft restaurant De Kromme Dissel uit Heelsum voor het 51e jaar op rij, de felbegeerde...

Vincent Gasseling, Tonny Berentsen en Maurijn Gasseling (v.l.n.r.).

Vader in cafetaria, zoon in sterrenkeuken: 'Frikandellen voor De Kromme Dissel'

Vincent Gasseling van Snack Plus in Doetinchem bracht woensdag 31 maart een verrassingsbezoek aan De Kromme Dissel in Heelsum. De ondernemer kwam de...

Het team van De Kromme Dissel proost op het jubileum.

Restaurant De Kromme Dissel: 50 jaar Michelinster

Nu het eindelijk zwart op wit staat dat restaurant De Kromme Dissel voor het vijftigste jaar op rij een Michelinster mag dragen, valt er een last van...

Chef Tonny Berentsen

Uniek jubileum: Bij sterbehoud 50 jaar Michelinster voor Kromme Dissel

'Het komt nu wel heel dicht bij. Reuzespannend is het.' Chef Tonny Berentsen staat aan de vooravond van een bijzonder jubileum. Bij sterbehoud...

Restaurant De Kromme Dissel: 49 jaar op rij Michelinster

Restaurant De Kromme Dissel: 49 jaar op rij Michelinster

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum heeft al 49 jaar onafgebroken een Michelinster. 'Als we hem behouden, hebben we volgend jaar een heel...

Anjou-duif, clafoutis van vijg en Brussels lof

Receptvideo De Kromme Dissel*: Anjou-duif, clafoutis van vijg en Brussels lof

Een restaurant dat al 48 jaar een Michelinster heeft is uitzonderlijk, beseft Tonny Berentsen, chef-kok van De Kromme Dissel. 'Voor mij voelt het...

Sous-chefs Kromme Dissel maken samen kookboek

Sous-chefs Kromme Dissel maken samen kookboek

Tom Lamers en Sierk Buwalda, beiden sous-chef bij sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum, hebben hun tweede eigen kookboek gemaakt. De twee...

De Kromme Dissel* viert 50-jarig jubileum

De Kromme Dissel* viert 50-jarig jubileum

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum bestaat 50 jaar en voor dit jubileum serveert het team speciale jubileumamuses, gebaseerd op klassiekers uit...

De Kromme Dissel* daagt koks uit met amusewedstrijd

De Kromme Dissel* daagt koks uit met amusewedstrijd

Tonny Berentsen van De Kromme Dissel* in Heelsum daagt chefs en hobbykoks uit om mee te doen aan de amusewedstrijd van De Kromme Dissel, ter ere van...