nieuws

Lekker gepresenteerd tijdens galalunch

Restaurant

De nieuwe editie van restaurantgids Lekker wordt voor het eerst opengesteld voor een beperkt publiek. Vanwege het dertig jarig bestaan van Lekker kunnen geïnteresseerde horecaprofessionals op 12 november aanschuiven tijdens een exclusieve galalunch in Hotel Okura in Amsterdam.

Lekker gepresenteerd tijdens galalunch

Tijdens de lunch vindt de presentatie plaats van de nieuwe Lekker en worden de tien beste restaurant van 2008 bekendgemaakt. De lunch vindt plaats in Hotel Okura en start om 12.00 uur.

Het is voor het eerst dat Lekker de presentatie van de nieuwe gids openstelt voor een beperkt aantal gasten. Daarvoor ging het om een gesloten bijeenkomt met pers en genodigde uit de horeca.

Naast de presentatie van de nieuwe gids vindt er een debat plaats over ‘restaurant revolutie’. De exclusieve lunch wordt bereid door Onno Kokmeijer, Akira Oshima en Ronald Oud, chef-koks van Okura. De kosten per couvert bedragen 250 euro. Aanmelden kan via Barbara Admiraal van Sanoma Uitgevers, de uitgever van Lekker.

Zie ook

Reageer op dit artikel