nieuws

Simon Hulstone is ‘Knorr Chef of the Year 2008

Restaurant

Voor het oog van het publiek toonde Simon Hulstone in een intense kooksessie zijn kunsten. Hierbij onthulde hij ook zijn tactiek die hem verzekerde van zijn titel ‘Knorr Chef of the Year 2008’. David Everitt-Matthias, Mark Sargeant and Gordon Ramsay hadden de prijs in het verleden al eens gewonnen.

Simon Hulstone is ‘Knorr Chef of the Year 2008

Het is een harde strijd, drie uur koken voor het serveren van een maaltijd waarbij de ingrediënten ter plekke worden verzameld. Geen planning, geen voorbereiding, ook niet de mise en place.

Het begon goed voor Hulstone toen de ingrediënten, waaronder vis, konijn, witte wortelen, peren en appels, werden onthuld. Hulstone was tevreden over de selectie. Na een snelle studie van de ingrediënten begon men met koken.

‘Het was een formidabele line-up aan chef-koks om voor te koken’, aldus Hulstone. ‘Je zult nooit de mooiste borden serveren, maar qua smaak ben ik tevreden. Je hebt zestien borden die je moet samenvoegen in minder dan een uur tijd met weinig gereedschap in een gewone keuken’.

Reageer op dit artikel