nieuws

Brouwerskolkje** neemt daling voor kennisgeving aan

Restaurant

Opvallende daler in de Lekker-ranglijst van 2012 is tweesterrenrestaurant ’t Brouwerskolkje in Overveen. Vorig jaar de snelste stijger en nu gezakt van plek 28 naar plaats 37. Chef Moshik Roth neemt het voor kennisgeving aan.

Brouwerskolkje** neemt daling voor kennisgeving aan

‘Waren we vorig jaar overrompeld, dit jaar zijn we sceptischer’, staat in de donderdag verschenen editie van Lekker. En verder: ‘’t Brouwerskolkje zakt van 28 naar 37, verhuist medio 2012 naar Amsterdam en gaat dan & Moshik heten. We zijn benieuwd wat de verplaatsing gaat brengen.’

Een jaar eerder steeg ’t Brouwerskolkje maar liefst 48 plaatsen, nu dus gevolgd door een daling. De tweesterrenchef heeft kennisgenomen van die daling en verder geen behoefte daarop te reageren.

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel