nieuws

Dierenbescherming eert La Place

Restaurant

La Place is door de Dierenbescherming beloond met de Lef in het Bedrijfsleven Award. De prijs is toegekend, omdat de horecaformule van V&D zich dit jaar bijzonder heeft ingezet voor dierenwelzijn.

Dierenbescherming eert La Place

Sinds mei serveert La Place gasten een aantal producten dat het Beter Leven-kenmerk van de Dierenbescherming draagt. Bij alle restaurants is bovendien een kindermenu verkrijgbaar met een biologische knakworst, eveneens voorzien van het kenmerk.

Daarnaast kunnen kinderen stickers sparen in een speciaal album. Op educatieve wijze wordt informatie gegeven over verantwoorde recepten en voeding. De stickers worden uitgereikt bij besteding van 15 euro, een kindertraktatie of het Beter Leven-kindermenu.

La Place-directeur Walter Seib meldt in een persbericht dat het ontwikkelen van duurzame gerechten centraal staat in de filosofie van zijn bedrijf. ‘Wij zien het als onze taak onze gasten voor te lichten over en bewust te maken van gerechten waarbij rekening is gehouden met dierenwelzijn.’

Reageer op dit artikel